Reisman u Splitu: Temelj seksualnog odgoja je učenje Amerikanca Kinsleya koji je pedofil, homoseksualac i seksualni psihopat

– Aleksandar Štulhofer, koji je radio na programu koji će učiti vaša djeca, hvali se da je radio na Kinsleyevu institutu i primijenit će saznanja na vašoj djeci – rekla je Reisman dok je publika uzvratila "Neće!"

Mnoštvo Splićana ostalo je uskraćeno za predavanje Judith Reisman koje je američka komunikologinja u ponedjeljak uvečer održala u Nadbiskupskom sjemeništu u Splitu. Dvorana je bila premala da primi njezine istomišljenike koji su je željeli čuti što ima reći o opasnostima liberalnog spolnog odgoja koji se upravo uvodi u hrvatske škole pa je velik broj ljudi ostao izvan zgrade.
Reisman je iznijela uobičajene stavove koje je izlagala proteklih dana u Hrvatskoj, upozoravajući da je temelj seksualnog odgoja učenje Amerikanca Kinsleya, za kojeg je izjavila da je pedofil, homoseksualac i seksualni psihopat.
– Saša Štulhofer, koji je radio na programu koji će učiti vaša djeca, hvali se da je radio na Kinsleyevu institutu i primijenit će saznanja na vašoj djeci – rekla je Reisman dok je publika uzvratila "Neće!".
Karolina Vidović Krišto, novinarka HTV-a, dobila drugu prijetnju 

Pitanja koja su joj nakon predavanja postavljena ticala su se LGBT zajednica i njihova prava na roditeljstvo, je li homoseksualnost prirodna pojava i kako liberalna društva funkcioniraju u nedostatku dijaloga. Odgovorila je da je smisao braka omogućiti stvaranje djece, učiti djecu da je homoseksualnost normalna bilo bi krivo i da se demokracija ukida kada nema dijaloga.

Karolina Vidović Krišto, novinarka HTV-a, izjavila je da je dobila drugu prijetnju otkako je s dr. Reisman te izrazila bojazan za sigurnost svoje djece. 
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Izvor: Vecernji.hr