Poručili Vladi na fejsu: ‘Napustite Markov trg, kao što ste i Vukovar’

vlada facebook

“Da ste išli zadnji u koloni, mogli ste položiti vijence. Time biste pokazali ljudskost, a ne politikantstvo”, napisala je jedna građanka na Vladinu Facebook-profilu

Državni vrh napustio je danas kolonu sjećanja nakon što im je Stožer za obranu hrvatskog Vukovara organizirano blokirao put prema Memorijalnom groblju pa su tri predsjednika – Ivo Josipović, Zoran Milanović i Josip Leko položili vijence samo na Ovčari.

Mnogi su na Vladinu Facebook-profilu komentirali odluku članova Vlade da napuste kolonu sjećanja.

“Hrvatski narod vam je jasno dao do znanja da ste nepoželjni, ne samo u Vukovaru. Odstupite”, piše jedan od komentatora.

“Znali ste što možete očekivati i opet ste otišli. I to na račun poreznih obveznika, pa ne pravite od sebe žrtvu”, piše u jednom od komentara na Facebook-profilu Vlade RH.

“Da ste išli zadnji, mogli ste položiti vijence”

“Niste ni trebali dolaziti. A više ni nemojte. Sram vas bilo”, poručio je vladajućima jedan od komentatora na Facebooku.

“Vukovar treba pijetet cijele godine, a ne samo danas”, smatra komentator.

“Da ste išli zadnji u koloni, mogli ste položiti vijence. Time biste pokazali ljudskost, a ne politikantstvo”, napisala je jedna građanka na Vladinu Facebook-profilu.

“Mogli ste poskrivećki doći po noći, kao što ste i ploče postavljali”, jedan od komentatora podsjetio je na akciju u kojoj je policija postavila prve dvojezične ploče u Vukovaru.

“Vlado, molim vas kao državljanin da isto kako ste napustili Vukovar napustite i Markov trg”, zamolio je Vladu jedan od komentatora. (Foto: Screenshot, Vecernji.hr)