Skip to content

Pogledajte kako zabija novo veliko Dinamovo pojačanje!

El Arbi Hillel

Nakon Juniora Fernandesa u Dinamo stiže još jedan strani napadač. Alžirac El Arbi Hillel Soudani sletio je u Zagreb i do utorka bi trebao postati novim članom hrvatskog prvaka

Posao oko dovođenja alžirskog reprezentativca je stigao do kraja, 25-godišnji napadač treba još samo obaviti lječnički pregled. Zanimljivo je kako je ekspresno stigao u Zagreb, a još je u nedjelju popodne igrao finale portugalskog Kupa i sudjelovao u povijesnom trofeju Vitorie. Alžirac je zabio gol za 1:1, a ubrzo je društvo iz Guimaraesa napravilo potpuni preokret i šokiralo Benficu.

Soudani stiže i na preporuku Vahida Halilhodžića, bivšeg Dinamovog trenera koji je izbornik njegove zemlje. Za Alžir budući Dinamovac nastupa u velikoj formi, u 13 utakmica zabio je čak sedam golova.

Ove sezone u portugalskoj Primeri je odigrao 20 utakmica i zabio devet golova. S klubom ima ugovor do ljeta 2014. godine, tako da bi Dinamo za njegovo dovođenje trebao i platiti odštetu.

S obzirom da je u Maksimir stigao i Junior Fernandes, Modri će u novi pokušaj proboja u Ligi prvaka ići s potpuno novim napadom, što znači da u svlačionici neće biti mjesta za neke dosadašnjih napadača. Podsjetimo, Krunoslav Jurčić je rotirao Fatosa Beqiraja, Antu Rukavinu, Duju Čopa i Ivana Krstanovića. (Foto: Marko Prpic/Pixsell, Youtube, Net.hr)

{youtube}JhoYnCV0i1k|500|400|0{/youtube}