Skip to content

Ploče – Novogodišnja izložba

Na inicijativu članova Likovne radionice Pučkog otvorenog učilišta, a u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta u Pločama, 28. prosinca 2010. godine otvorena je Novogodišnja izložba PLOČE 2010

Pogledajte foto galeriju!

Ova tradicionalna izložba Likovne radionice pokazala je nova likovna ostvarenja svojih članova te ostalih likovnih umjetnika grada Ploča.

„Veseli nas da umjetnici izlažu“, izjavio je Goran Kovač, dogradonačelnik grada Ploča, koji je ujedno i otvorio izložbu te naglasio kako se sa ovakvim i sličnim manifestacijama ne samo daje potpora i motiv za pojedinačno afirmativno likovno stvaralaštvo već obogaćuje i oplemenjuje društvo u kojem ti isti umjetnici žive i rade.

Radost davanja sebe, vezanost i ljubav prema slikanju ishodila je sa 40-tak likovnih ostvarenja gdje su se autori predstavili prepoznatljivim stilom.
Na izložbi su zastupljene razne tehnike, stilovi i izražavanja, a što dokazuje različitost viđenja sličnog te nas upućuje na inventivnost stvaralaštva koje nema granica.
Sudionici / umjetnici ove Novogodišnje izložbe su:
BRANKA ĐEREK, BRIGITA OSTOJIĆ, DAGDA BOGUNOVIĆ-MILETIĆ, DARIO MARINOVIĆ, IVICA GRADAC, JORDAN FRANIĆ, JULIJA PAVLOVIĆ, LATICA ŠKUBONJA, LJILJA BIOŠIĆ, SNJEŽANA ĐELMIĆ, VELIMIR PENOVIĆ, VERA VIŠTICA, ZDRAVKO SRZENTIĆ, ŽELJKO BULOVIĆ

Izložba je otvorena do 07. siječnja 2011. godine.

Velimir Penović.

vpenovic@gmail.com

Akademija-Art.hr
29.12.2010.