Uporni lopov Milan B. (33) završio je u rukama pritvorskog nadzornika jer je tijekom prosinca odradio tri razbojničke akcije u stanice za otkup plemenitih metala Argentum i Aurodomus, no za razliku od većine lopova koji u razbojništva idu sa fantomkama na glavama, Milan si je sa ženskom šminkom crtao bradu i brkove
Kako doznajemo, Milan je uhićen na sam Badnjak neposredno nakon što je iz Argentuma u zagrebačkoj Vlaškoj ulici ukrao 1100 kuna jer su ga policajci, koji su se zatekli na ulici toga trena, uočili kako mahnito istrčava iz poslovnice s ciljem da pobjegne.
Provodeći nad njim obradu, istražitelji su ga povezali sa još dva razbojništva odnosno da je 18. prosinca iz Argentuma u Tratinskoj ulici te dva dana kasnije iz Aurodomusa u Draškovićevoj ukrao uz prijetnju nožem skoro desetak tisuća kuna.
U sva tri razbojništva 33-godišnji recidivist se ukupno okoristio za 11200 kuna koje je, kako je ispričao policiji, potrošio na vraćanje dugova ali i na drogu. Od ranije se već ogriješio o zakon zbog niza imovinskih delikata.

Foto: Bruno Konjević/CROPIX
Izvor: Jutarnji.hr