Skip to content

Novi broj magazina ‘Kultura’ uz Večernjak za samo 3 kn u četvrtak

Ne znate kamo na ljetovanje? Treba vam Kultura! Ne znate koju knjigu ponijeti na plažu? I za to vam treba Kultura? Kojim si stripom razveseliti vruće ljetne dane? Otkrijte u Kulturi! Idete na Olimpijske igre, a uz sport u Londonu željeli biste doživjeti još nešto? Tu je Kultura!

Ili najkraće rečeno u četvrtak, 28. lipnja, na kioscima je Kultura Večernjeg lista – ovog puta na čak 84 stranice, kao veliki ljetni dvobroj.

Svi ljetni festivali, dramske premijere, koncerti, svi ljetni kino-hitovi i nova glazbena izdanja… sve vas čeka u dvobroju koji se bavi događanjima u srpnju i kolovozu. Uz to donosimo i veliku priču o Istri koja se sprema na putovanje kroz vrijeme, a na tamošnji Festival plesa i neverbalnog kazališta zove vas njegova osnivačica, koreografkinja Snježana Abramović Milković.

Doznajte kako je Judita Franković postala zvijezda Pule s čak tri različite uloge u tri nova hrvatska filma te saznajte kako je Aleksej Igudesmann snimio zabavni dokumentarac o Rachlinu, njegovom festivalu u Dubrovniku i fenomenu ozbiljne glazbe za koju ovaj autor, naš gost u Kulturi, kaže: "Sve je to zavjera!"
Uz to redateljica Anica Tomić i dramaturginja Jelena Kovačić najavljuju svoju novu predstavu Ledu, Miroslava Krleže koju rade za KotorArt Teatar, a Boris Bakal priča o snimanju dokumentarnog filma u Vitićevu neboderu.
Ukratko… ne propustite Kulturu, magazin Večernjeg lista koji ćete ovog puta čitati i čuvati sve do kraja kolovoza.

Foto: VL
Akademija-Art