Ništa od pomirenja s Milanom, Seve se uskoro ‘seli’ u Rijeku

Pjevačica i srpski ‘kralj bakra’ izgladili su odnose, no od njihova pomirenja zasad ipak nema ništa, otkrili su Severinini bliski prijatelji za srpski Blic

 
Komentirali su da je Severina (40) trenutačno ponosna jer je uspjela uspostaviti normalan odnos s ocem svog sinčića Aleksandra i zaključili da pjevačica prema Milanu Popoviću (46) ipak više ne gaji ljubav i osjećaje koji su ih nekoć i doveli do zaruka.

– Severina se poslije patnje zbog loših odnosa s Milanom i odluke da ga s djetetom zauvijek napusti, uspjela sabrati i koncentrirati na posao. Vratila je mir i samopouzdanje – otkrio je Severinin prijatelj.

Dodao je da su se tijekom vremena smirile strasti i emocije koje je gajila prema Milanu.

– Sada su te emocije sasvim drugačije i dobile su drugi oblik. U njemu ona danas isključivo vidi oca svog djeteta i želi da uz nju i on bude prisutan u njegovom odrastanju i životu – objasnio je prijatelj pjevačice nakon nedavnog Milanovog priznanja da i dalje voli Severinu što je pjevačica komentirala riječima kako je lijepo da se čovjek trudi.

Dok je pjevačica nastupala na dočeku Nove godine u Beogradu, Milan je čuvao malenog Aleksandra u njezinom zagrebačkom domu.


Mjesec i pol dana će provesti u Rijeci uvježbavajući koreografiju

Severina krajem siječnja dolazi u Rijeku u kojoj će mjesec i pol dana s plesačicom i koreografkinjom Ivonom Brnelić uvježbavati koreografiju za turneju na kojoj će promovirati novi album ‘Dobrodošao u klub, piše Novi list.

– Još nije utvrđen koncept koreografije, ali za sada mogu potvrditi kako će uz Severinu biti i riječki članovi mog plesnog tima. Riječ je o visokoj i zahtjevnoj produkciji i i svi detalji nisu još utvrđeni – rekla je Brnelić.

Pjevačica u Rijeku dolazi sa sinčićem Aleksandrom koji je u listopadu i kršten u Rijeci.

Foto: Kurir-info.rs
Izvor: Vecernji.hr