Moje zdravlje – magazin u kojemu ćete naći savjete za cijelu obitelj

Cijele godine pripremamo se za godišnji odmor i želimo da bude savršen, ali idilu nam mogu narušiti napasti poput komaraca
 
Posebno gadno postane kad se susretnete s “opakim” morskim stanarima, primjerice otrovnim ribama i meduzama, ili kad vas na kopnu dočekaju opasni insekti. Da biste izbjegli noćnu moru, donosimo savjete koji će vam pomoći da sanirate takve ozljede. Prvi je savjet, dakako, da ne paničarite. On vrijedi i za druge teme o kojima govorimo, na primjer, za povišeni kolesterol, koji se može regulirati, ali to zahtijeva malo discipline.

Ili pak za opasne sastojke, označene tzv. E-brojevima, koji se nalaze u gotovo svemu što jedemo. Ne paničarite ni ako morate na neku pretragu. Da, na mnogima nas zrače i neke mogu izazvati oštećenja, ali puno češće nam spašavaju živote. Ako ste pak pojeli pokvarenu hranu i otrovali se, naši stručnjaci savjetuju kako da se što prije vratite u formu. 

Ali ljeti vam na plaži treba i lako štivo. Zato smo ispreskakali mladu televizijsku i radijsku voditeljicu Ivu Šulentić te je zamolili da nam otkrije kako provodi ljeto, koji su najbolji savjeti za zdravlje i ljepotu što ih je dobila i pridržava li ih se.

Pripremili smo i specijal o ljetnoj obući – za mirisna i suha stopala. Mnogima je problem vrućina; uz naše savjete lakše ćete podnositi temperature od 35 stupnjeva. Za one koji se trude održati dobru liniju donosimo zanimljive “vojne” vježbe i inovativne preparate koji pomažu u borbi s viškom kilograma. A roditelje koji svoje mališane pokušavaju naučiti plivati čekaju savjeti stručnjaka. 

Dakle, sve što vam treba za dugo, bezbrižno i toplo ljeto. 

Izvor: Vecernji.hr

Akademija-Art