Miše: Ovaj Porin je stigao sad, ali bolje ikad, nego nikad!


 

– Koncerte više neću imati, vrijeme je za mlade glazbenike

 
Rekorder sam diskografije! Prodao sam 20 milijuna snimaka. Sad sam dobio i dijamantnu ploču, što je prva takva u Hrvatskoj – rekao je Mišo.
 
Mišo Kovač, grupa Time i skladatelj Stjepan Mihaljinec dobili su Porina za životno djelo povodom čega je u petak u Opatiji u sklopu dodjele diskografske nagrade Porin njima u čast organizirano druženje s novinarima.

Iako mu Porin za životno djelo nije bio uručen u Opatiji, legenda hrvatske estrade Mišo Kovač sa sobom je ponio dvije ploče – zlatnu i dijamantnu.

Ja sam rekorder diskografije! Prodao sam 20 milijuna snimaka. Ovaj Porin je stigao sad, ali bolje ikad, nego nikad! Sad sam dobio i dijamantnu ploču, što je prva takva u Hrvatskoj – rekao je Mišo. U Opatiji je nagradu dobila i grupa Time s Dadom Topićem, te skladatelj, dirigent, pijanist i aranžer Stjepan Mihaljinec. On je napisao većinu Mišinih pjesama.

– Koncerte više neću imati. Sada je vrijeme za neke nove i mlade glazbenike. Neka snimaju i stvaraju svoje fanove – rekao je Mišo. U svojoj karijeri, kaže, ne bi ništa mjenjao.

Foto: Goran Kovačić / Pixsell
Izvor: Silvija Štrbac / Vecernji.hr

Akademija-Art