david-lynch

Slavni David Lynch oštro je kritizirao moderne trendove vezane uz tehnologiju, konkretno mogućnost gledanja filmova putem pametnih telefona

Redatelj legendarnog filma “Blue Velvet” čiji se glazbeni album pod nazivom “The Big Dream” očekuje polovicom srpnja, pokrenuo je raspravu vezano uz kino i filmove te tvrdi kako moderna tehnologija škodi filmskom doživljaju.

– Ako želiš stupiti u taj neki drugi svijet, onda to iziskuje veliki ekran, mračnu prostoriju i sjajan zvuk. To je čarobno iskustvo. Ako taj isti film gledaš na nekom mini ekranu s lošom kvalitetom zvuka, a danas je to čest slučaj u svijetu, onda je to sramotno. Jadno u biti – ogorčeno je ispričao Lynch koji je nedavno objavio i pjesmu u suradnju s pjevačicom Lykke Li pod nazivom “I’m Waiting Here” s nadolazećeg, spomenutog albuma.

Osim toga, kazao je i kako nije siguran po pitanju poslovnih planova u budućnosti, odnosno da su mu televizijski projekti postali puno zanimljiviji. Naime, požalio se kako se svijet promijenio, a njegove ideje su sve samo ne komercijalne te da je to ono što privlači novac. (Youtube, MojTv.hr)

{youtube}3SpG7C4vHZQ|500|400|0{/youtube}