Veliki koncert u zagrebačkoj Tvornici Kulture ‘LUKY Hvala: ) LIVE’ uz specijalne goste – klapu KAMPANEL

Kako zvuči dalmatinska pop-rock romantika, najvećeg pjesnika među rockerima Lukyja, a uz pomoć poznate klape Kampanel, moći ćete čuti u petak, 30. studenog 2012. u Tvornici kulture u Zagrebu, s početkom u 21 sat.

Povodom velikog Lukyjevog koncerta u Zagrebu, u Tvornici kulture, članovi klape Kampanel su izjavili: "Iznimno nam je drago da ćemo biti dio ove Lukyjeve glazbene priče u Tvornici kulture. Pripremili smo nekoliko iznenađenja, ali nam je prvenstveno želja da svi zajedno u Tvornicu donesemo ‘miris mora i Dalmacije’. Ukazana nam je velika čast i povjerenje te se i ovom prilikom zahvaljujemo Lukyju što nas je pozvao na svoj veliki promotivni koncert u Zagrebu. Stoga pozivamo sve ljubitelje dalmatinske pisme i vrhunske svirke da dođu na koncert 30. studenog, u Tvornicu kulture, da zajedno doživimo jednu divnu glazbenu morsko-rockersku večer. Vidimo se u na koncertu 30. studenog u 21 sat u Tvornici kulture!"

Klapa Kampanel se svojim uvjerljivim vokalno-instrumentalnim izvedbama svrstala u sam vrh klapskoga pjevanja te pokazala kako, uz svoj prepoznatljivi klasično – moderni izričaj, pažljivo i uporno njegujuje ”a capella” i izvornu dalmatinsku pjesmu te profinjenu instrumentalnu formu.

Povodom koncerta Luky danas u 13.30 sati gostuje na Drugom programu Hrvatskog radija u emisiji
"U pola 2 – HR2 glazbene minute" voditelja Zlatka Turkalja Turkija.

Poslušajte glazbenu reportažu u kojoj, između ostalog, Luky otkriva koji je bio razlog njegova povlačenja sa scene i potpune izolacije, gdje su nastale neke od njegovih najboljih pjesama, koje je značenje njegovih tetovaža te kako je nastala pjesma "Morski vuk" koju je u 90-ima napisao za Olivera.

Svi zajedno će nam donijeti dašak ‘mora i Dalmacije’, ali i veliku dozu kvalitetnog muziciranja.