Kelly Brook i drugom kolekcijom za New Look laska raskošnim ženama

Nakon vrlo uspješne debitantske pin-up kolekcije za high-street brend New Look ovog ljeta, raskošna Kelly Brook još je jedanput odlučila razveseliti sve žene s oblinama te jesensko-zimskom kolekcijom još više laskati ženskoj silueti i još više istaknuti svu raskoš ženskog tijela

Kao žena koja se odlično nosi sa svojim ženstvenim oblinama te točno zna kako ih istaknuti, novom kolekcijom upravo želi pomoći ženama da ih prigrle i ne skrivaju vrećastom odjećom te da se osjećaju sjajno u vlastitoj koži. Inspiraciju je, kao i za prvu kolekciju, pronašla u pedesetim godinama prošlog stoljeća te divama raskošnih tijela poput Sophije Loren, Brigitte Bardot i Marilyn Monroe.

Naravno, odjeći je Kelly dala vlastiti pečat, tako da je leopardov uzorak lajtmotiv nove kolekcije, no seksi uzorak ublažila je romantičnim materijalima poput svile i čipke s rokerskom vibrom. Prateći trendove, u njezinoj kolekciji ima za svakog ponešto – od ležernih kreacija upotpunjenih perlicama, ovratnika i traperica koje izdužuju figuru do elegantnih haljinica koje ističu obline. A ni na iznimno popularan kroj ove sezone, peplum, nije zaboravila. Cjelokupni styling upotpunila je cipelama i torbicama koje je takođerdizajnirala.

Foto: New Look
Izvor: Vecernji.hr