Hoće li tko odgovarati zbog svastike na hrvatskoj zastavi na Indexu nakon prolaza referenduma?

svastika portal index

svastika portal index

Index i nacizam u Hrvata. Zašto sada nema pobune iz medijskih redova, zašto nema takozvane solidarnosti protiv mangupa iz vlastitih redova? Mediji, jedna povlaštena kasta koja si je umislila da može vladati čitavom zemljom, koja drži da je govor mržnje koji dolazi iz njihovih redova, govor fašizma, nešto što spada u demokratske tekovine, solidarizirali su se sami sa sobom, nisu imali izbora, uostalom, zašto i bi, taknete u jedne klevetnike iz medija padaju kao lego kockice i svi ostali? Moraju se držati zajedno jer zajedno propadaju.

Nakon pobjede na obiteljskom referendumu šokirana bivša Soroseva mladunčad našla se van sebe od bijesa. Naime, govor mržnje i govor fašizma otišao je toliko daleko da se na portalu Matije Babića, samoukog novinara koji se svojedobno hvalio da je ‘pedofil na Madagaskaru koji ne oprašta 16-godišnjakinjama’, Index.hr, pojavila hrvatska zastava s nacističkom svastikom u bojama hrvatskog grba, u pozadini hrvatske trobojnice vide se neke nejasne uniformirane spodobe koje dižu desnicu u znak fašističkog pozdrava, naravno, ovom fotografijom, a zbog činjenice da su građani odlučili na referendumu glasovati ‘ZA’, Index je želio implicirati tim istim građanima, i Hrvatskoj općenito, nacizam. Zar smo samo zato što smo glasovali za obitelj nacisti?

Ovo nije prva fašistička podvala spomenutog portala, naime, nakon pobjede Ive Josipovića na predsjedničkim izborima na Indexu je stajao naslov: ‘Hrvatska položila test inteligencije’, što je klasična uvreda na račun onih građana koji su glas dali Bandiću, dakle, onih ‘neinteligentnih’. U emisiji Ace Stankovića na takozvanoj javnoj televiziji podvalu Indexa osudio je i tadašnji komentator tog portala, ekstremni Tomislav Klauški.

Zar su to mediji kojima ne treba uskratiti akreditaciju? To nisu mediji, to je običan blog prepun mržnje. Što sada čeka Zdenko Duka, ili se možda još nije otrijeznio?

Zapravo što očekivati od portala čiji se gazda javno natječe u mržnji prema Katoličkoj crkvi te na Facebooku tvrdi: ‘Jedina potreba Katoličke crkve je je?at dječicu…’ I to su ti hrvatski mediji kojima treba akreditacija? Kakva akreditacija, luđačka košulja je prikladnija. (Foto: MONTAŽA INDEXA, Tinolovka-news)