Skip to content

HAK: U Gorskom kotaru mjestimice magla

magla prometnica

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 između čvorova Posedarje i Maslenica u smjeru Zagreba vozi se usporeno, javio je Hrvatski autoklub (HAK)

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Gorskom kotaru i na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb između čvora Oštrovica i tunela Tuhobić.

Državna cesta D43 od Graberja do čvora Ivanić Grad zatvorena je za sav promet svakodnevno od 7 do 19 sati pa se sa autoceste A3 Bregana-Lipovac na čvoru Ivanić Grad vozila preusmjeravaju na čvor Križ.

Do 20. prosinca zbog radova na državnoj cesti D30 Zagreb-Velika Gorica, u smjeru Velike Gorice od 7 do 9 sati te od 16 do 7 sati vozi se suženim kolnikom, a od 9 do 16 sati samo jednim prometnim trakom.

Zbog održavanje auto utrke „Brdo Omiš 2013″, danas će od 10,30 do 17,30 sati za sav promet biti zatvorena državna cesta D70 Omiš-Gata (od Zakučca do mosta u Gatima). Obilazak je Gata-Tugare-Žrnovnica-Strožanac i Zvečanje-Kostanje-Pavića Most- Kučiće- Omiš.

Na autocesti A1 kroz tunel Grič (od 157.+125 do 155. +260 km) vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi. Kroz tunel Brezik u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom.

Na riječkoj obilaznici (B7) kroz tunele Škurinje 1 i 2 u smjeru Rupe vozi se jednim trakom.

Na zagrebačkoj obilaznici (A3 Bregana-Lipovac) između čvorova Lučko i Buzin zbog radova na nadvožnjacima Botinec i Klara (od 21. +900 do 25. +300 km) vozi se dvosmjerno, sjevernim kolnikom. Za pojačanog prometa moguća je vožnja u koloni.

Na Jadranskoj magistrali (D8) vozi se naizmjence između Novog Vinodolskog i Senja, Živogošća i Ploča, te u Dubrovačko- neretvanskoj županiji (D8) od 7 do 15 sati na dijelu između odmorišta i graničnog prijelaza Bistrina.

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila.

Trajekti i katamarani plove redovito. (Hina)

Optimized by Optimole