Film Kauboji stiže u kina

kauboji

Film Kauboji, snimljen prema istoimenoj urnebesnoj komediji i jednoj od najposjećenijih hrvatskih kazališnih predstava, ove je jeseni hit kojeg nikako ne smijete propustiti

Da se radi o hitu sezone dokazuje Nagrada publike koju je film osvojio na ovogodišnjem Pula Film Festivalu, kao i činjenica da je film adaptacija Exitove kazališne predstave koju je do danas vidjelo više od 120.000 gledatelja. Film će 10. listopada zaigrati u svim hrvatskim kinima.

Šarm filma u režiji Tomislava Mršića čine na duhovit način prikazane životne drame osmero likova, točnije sedam kauboja i jedne kaubojke, koje tumači glumačka ekipa: Saša Anočić, , Živko Anočić, Matija Antolić, Hrvoje Barišić, Kruno Klabučar, Rakan Rushaidat, Ivana Rushaidat i Radovan Ruždjak.

Zanimljivnost je da su u snimanju filma Kauboji sudjelovali brojni parovi, a to su glumci Ivana i Rakan Rushaidat, režiser Tomislav Mršić i producentica Suzana Pandek, te autori glazbe Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle. Tu su i dva para braće: glumci Saša i Živko Anočić i režišer Tomislav Mršić i montažer Hrvoje Mršić. (Foto: Blitz, Tportal)