Skip to content

Dva referenduma, Šimunićevo skandiranje, ‘vukovarske podjele’…: Sve na ruku aktualnom režimu

referendum

Dva referenduma, jedan o braku koji će se, usprkos protivljenju režima, održati 1. prosinca, i drugi o ćirilici, koji bi mogao biti održan ukoliko to dopuste seka i braco, ali ne dinastija Kerum već oligarhija Pusić, Vesna i Zoran Pusić, dobro su došla aktualnim stanarima Banskih dvora da zametnu tragove. Ministrica je već objasnila hrvatskom narodu da neće poštovati volju tog istog naroda jer joj je dosta terora da u demokratskoj državi o nečemu odlučuju građani kad već postoji partija i sateliti. Drugim riječima, ministrici Pusić je već dosadila demokracija te bi vjerojatno predložila neko novo društveno uređenje kada Hrvatska ne bi bila dio Europske unije, u Europskoj uniji demokracija savršeno funkcionira, gotovo kao i u Hrvatskoj, izbori se kradu, ali se rezultati krađe moraju poštivati piše portal Tinolovka-news.com.

Naravno, ni ‘afera s Josipom Šimunićem’, nije previše odmogla aktualnom režimu, od predsjednika države do ministra koji je upropastio hrvatsko obrazovanje, od Josipovića do Jovanovića, odreda komentiraju Šimunićevo skandiranje na Maksimiru nakon blistave pobjede protiv Islanda i plasmana na Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazil. U sotonizaciju iskusnog hrvatskog reprezentativca uključila se i Boba, djevojka u najboljim danima s portala net.hr, koja sve zna o nogometu, NDH, gayevima, kolačima i sada eto o ustašama na travnjaku, kako su hrvatski mediji proglasili Šimunića, samo o partizanima ne zna ništa. Uz babu s ‘neta’ režimu pomažu i lovci na najveće teroriste u Hrvatskoj, naravno, govorimo o Jutarnjem listu, tiskovini koja je objavila rat hrvatskim maloljetnicima zbog psovki?!? Znate li, i budite iskreni kad razmišljate, nekog tinejdžera, koji nikoga i nikada nije opsovao?U kojoj je državi, s obzirom kako ih ima na milijune, takav tinejdžer terorist, naravno, govor mržnje ne opravdavamo, a nije terorist onaj novinar koji uglavnom veliča zločince i to najgore?

Kad kažemo da režimu ide na ruku sve ovo što se događa u Hrvatskoj onda prije svega mislimo na činjenicu da u Hrvatskoj trenutno ima preko 352 000 nezaposlenih, da se država nalazi pred bankrotom i da o tome nitko ne govori. Ideološki režim je odavno kompromitiran, gospodarski se i definitivno srozao do kraja, nažalost, o tome u Hrvatskoj traje zavjet šutnje. Režim bi Šimuniću trebao izgraditi još za života velebni spomenik. (tinolovka-news.com)