CMC festival Vodice 2013: Završen najveći festival zabavne glazbe u Hrvatskoj!

CMC Colonia

CMC Colonia

CMC festival 2013 ovaj je vikend u Vodice doveo najveća imena hrvatske zabavne glazbe. Sve je počelo još u četvrtak velikim Welcome Partyjem na kojem su sudionike i goste festivala zabavljali Bosutski bećari, Džentlmeni i klapa Godimenti, koji su nastupili i na službenom otvaranju u petak

Poslastica večeri bio je veliki koncert Parnog valjka, koji su nastup u Vodicama uklopili u svoju novu koncertnu turneju gdje promoviraju svoj novi album “Nema predaje”.

Vikend je prošao uz cjelodnevna događanja, predstavljanje novih albuma i spotova, kvizove, press konferencije te posebnu zanimljivost: sportsko-glazbeni događaj za sve posjetitelje – na košarkaškom igralištu su klapa Godimenti, Jus Ron, Colonia, Željko Bebek, Dalibor Petko i Ana Radišić odmjerili snage sa članovima košarkaških klubova Vodice i Dražen Petrović Vodice.

Revijalni festival odvijao se u subotu navečer na glavnoj festivalskoj pozornici, na kojoj su se predstavili ponajbolji hrvatski izvođači, kao što su Jelena Rozga, Magazin, Željko Bebek, Ivan Zak, Giuliano, Jasmin Stavros, Miroslav Škoro i Lidija Bačić, Klapa Godimenti & Jus Ron, ET, Colonia, Ivana Banfić, Lana Jurčević, Denis & Denis, Emina Jahović, Dražen Zečić, Mladen Grdović, Tonči Huljić @ Madre Badessa, klapa Kampanel, Đani Stipaničev, klapa Cambi, Vladimir Kočiš Zec, Buđenje, Leteći odred, Teška industrija i Kemal Monteno, Igor Cukrov te Mario Rucner Project i Maria Masle.

Jelena Rozga osvojila je priznanje za najtiražniju pjevačicu godine, no njen je nastup na društvenim mrežama proglašen fijaskom. Jelena uopće nije koristila mikrofon, jasno dajući do znanja kako je pjesma playback, a nije se pretjerano trudila čak ni otvarati usta. Bez obzira na sve, vjerna ju je publika dočekala i ispratila gromoglasnim ovacijama…

{youtube}hYhqU3ksYtM|500|400|0{/youtube}

CMC, MojTv.hr