Zagrebačka filharmonija ugošćuje najbolje mlade glazbenike s Muzičke akademije u Zagrebu

zgf i muza

zgf i muza

Zagrebačka filharmonija i u sezoni 2014./2015. nastavlja tradiciju te ugošćuje najbolje mlade glazbenike s Muzičke akademije u Zagrebu

Tako će u utorak, 13. te u petak,16. siječnja s početkom u 19:30sati na velikoj pozornici Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog svoj talent pokazati čak osam sjajnih umjetnika-studenata.

U utorak svoje umijeće posjetiteljima će pokazati: udaraljkaš Filip Merčep, pijanist Lovre Marušić te violinistica Eva Mach, dok će u petak isto učiniti: pijanist Ivan Krpan, flautistica Ivana Vukojević, kontrabasist Igor Šajatović, a sve pod dirigentskom palicom kolega Vetona Marevcija i Filipa Avera Jelavića.

ULAZ NA OBA KONCERTA JE SLOBODAN – stoga požurite se na blagajnu Zagrebačke filharmonije i podržite mlade nade glazbenog stvaralaštva.

*Djela koja su na programu: http://www.zgf.hr/concerts/

 

 

GOOGLE ispod bira i objavljuje one reklame i oglase za koje je dobio najviše novca od pojedinih oglašivača! U najvećem broju su to lijepi oglasi, ali ponekad su i prave nakaze koje nam žele uništiti sadržaj od kojih se portal AA ograđuje