Skip to content

Tribina O kulturi ljudskog srca

srce
Krk / Velika vijećnica / 03. 04. 2014. / 19.00 

Kao dio predprograma prvog krčkog Biskupijskog susreta obitelji, tribina O kulturi ljudskog srca, održati će se 03. travnja 2014. godine u Velikoj vijećnici Grada Krka s početkom u 19.00 sati. 

O umjetnosti, odgoju, znakovima vremena i ostalim temama tom će prigodom kazivati kanadski pisac, esejist i slikar Michael D. O’Brien u društvu Mata Krajine, predstavnika izdavačke kuće Treći dan zaslužne za upoznavanje domaće javnost s O’Brienovim djelima. Događanje organizira Krčka biskupija uz podršku Centra za kulturu Grada Krka.
 
Michael D. O’Brien suvremeni je pisac, esejist i slikar. Urednik je Nazareth Journala, katoličkog časopisa, i autor brojnih knjiga. Piše i održava predavanja na temu vjere i kulture. Njegove studije i članci o tim temama publicirani su u mnogim časopisima. Već dvadeset godina umjetnik je s punim radnim vremenom. Njegov roman Posljednja vremena već je nekoliko godina apsolutni hit među katoličkom literaturom, a posjetitelji Amazona, najveće svjetske Internet knjižare, ocijenili su ga s najvišom ocjenom. Sa ženom i šestoro djece živi u Combermereu, Ontario.