Skip to content

Tragovima židovske kulture


Festival je međunarodnog je karaktera i otvoren svim zainteresiranima iz zemlje i svijeta, te svih kultura. Natječaj autorima ostavlja slobodu u izboru motiva i asocijacija vezanih uz židovsku kulturu, religiju, tradiciju, arhitekturu ili multikulturalnost.


Pravila natječaja:
– fotografije moraju biti isključivo na CD-u, pripremljene za razvijanje na veličinu 30x40cm u jpg ili tiff formatu, rezolucije 300dpi;
– moguće je poslati najviše 4 fotografije;
– uz fotografije treba napisati slijedeće podatke: ime i prezime autora, adresu, telefon, e-mail adresu, ime profesionalnog društva (ukoliko je autor član) te ime fotografije i mjesto snimanja;
– zaprimljeni CD-ovi ne vraćaju se;
– fotografije snimljene na CD-u primaju se isključivo poštom na adresu:
Magen d.o.o.
Petrinjska 7
10000 Zagreb
sa naznakom ‘Natječaj za najbolju fotografiju’


Stručni će žiri odabrati fotografije koje će biti izložene za vrijeme održavanja Jewish Film Festivala, u Zagrebu od 11-15 lipnja, kino Europa; u Beogradu od 18-19 lipnja, kino Rex; u Sarajevu od 27-29 lipnja, Meeting point.


Nagrada za najbolju fotografiju iznosi 400 Eura. Žiriranje će obaviti tročlana stručna komisija koju predvodi mr.sc.  Marija Tonković, voditeljica zbirke starije fotografije MUO i predavač na ADU.


url: http://www.jff-london-zagreb.com/

Optimized by Optimole