Skip to content

Tango sve bliže Donni koja se opet vratila na vrh HR TOP 40

vatra tree session

Tjedan od 14. do 20. ožujka ponovno je donio promjene na samom vrhu HR TOP 40. Sustav PlayKontrol skenirajući 80 radijskih postaja pokazao je kako su se prošlog tjedna ponovno puno emitirali i slušali Donna i Psihomodo pop. Pavel je tako s pjesmom Čuvaj me ovaj put na broju tri, ali je zato skok na visoko drugo mjesto napravila Vatra s pjesmom Tango. Zadovoljan ovotjednom pozicijom Ivan Dečak nam je to ovako komentirao: Oduvijek sam više volio srebro od zlata, pa mi u tom kontekstu drugo mjesto za “Tango” zvuči kao pobjeda! Hvala svim radijskim urednicama i urednicima!

Iste pozicije u odnosu na prošli put, točnije 4., 5., 6. i 7. mjesto čvrsto čuvaju Massimo – Suze nam stale na put, Neno Belan & Fiumens feat. Hal – Anđela, anđele, Danijela Martinović – Iluzija i Tomislav Bralić & Klapa Intrade – Da mi budeš jidro.

S Tamnim slapovima, svojim najnovijim singlom, na listu je stiglo i Prljavo kazalište koje se u prvom tjednu emitiranja popelo na broj 8. Među prvih deset još su tu i Zlatko Pejaković – Lako je umrit i Klapa Rišpet & Jelena Rozga – Prsti zapleteni.

Osim Prljavog kazališta, novi ulaz na HR TOP 40 zabilježio je riječki sastav The Riverpool s pjesmom Suvišan dan, Maja Šuput koja predstavlja svoju novu pjesmu Neprilika, te Jelena Rozga koja je na službenoj nacionalnoj listi prisutna s čak tri singla, a njen ovotjedni novitet je Okus mentola.

U emisiji Top.HR na RTL 2 i ovaj put nije nedostajalo gostiju, pa su tako Ani Miščević i Dorijanu Klariću društvo pravili Gabrijela Galan iz grupe Nola i Ivan Dečak iz Vatre. U kvizu “Koliko znaš o sebi” Davor Gobac je zaradio čistu peticu pokazavši odlično znanje o prošlosti Psihomodo popa.

Optimized by Optimole