SDP-ov Cenzor na Prisavlju dao otkaz suprugu zviždačice Jasmine Jovev

Nakon zviždačice Jasmine Jovev koja se suprostavila SDP-ovoj županici Marini Lovrić – Merzel i ostala bez posla, istu sudbinu, slučajno ili ne, doživio je i njen suprug – tehničar 16 godina zaposlen na HRT-u

Jasmina Jovev

“Jutros mi je kava bila prilično gorka jer sam je pila otvarajući poštu. Nisam dobila, kako sam se potajno nadala, sudsku odluku o povratku na posao – već Odluku glavnog ravnatelja HRT-a o redovitom otkazu za svoga supruga!!!”, napisala je Jovev na svom fb profilu.

Suprug je 16 godina, kaže Jasmina Jovev, za plaću nižu od prosjeka, radio kao tehničar na HRT-u. Sada dobija „poslovno uvjetovani otkaz” zbog organizacijskih razloga!

“Moram priznati da sam na trenutak pomislila kako ovaj otkaz, koji našu obitelj ostavlja bez prihoda, ima veze s mojim istupom i prokazivanjem korupcije u vladajućoj stranci. Pomislila sam da se tako možda nastavlja progon onih koji ne pristaju poslušno sagnuti glavu……ma dajte molim vas. Ipak mi živimo u demokraciji, okruženi pravdom i stručnošću, bez nepotizma i skrivenih motiva”, napisala je Jovev dodajući da je vjerojatno za sve kriv petak, 13.

“Ipak, vjerujem da je noć najtamnija prije svitanja. Morala sam ovo podijeliti s vama i još jednom zahvaliti na svakoj podršci koju i dalje u vama imam”, zaključuje Jovev. (screenshot, narod.hr)