Promocija CD-a i DVD-a “Best of live- KvARTovski DEMO BENDOVI 2014.”

kvar promo midi

U sklopu projekta “KvARTovski DEMO BENDOVI 2014.” snimljen je i glazbeno-dokumentarni filmu na kojem je zastupljeno 15 najboljih bendova koji su nastupili na četiri koncerta

kvar promo midiProjekt završava promocijom DVD-a i CD-a “Best of live- KvARTovski DEMO BENDOVI 2014.”i koncertima svih bendova koji su sudjelovali u ovom projektu KvARTure. Promocija filma kao i nastupi demo bendova bit će u Vintage industiral baru,Savska Cesta 160; 20. i 27. siječnja s početkom u 20 sati. Ulaz je besplatn.

Na prvoj večeri službene promocije nastupit će: Ministarstvo napada , Robija Hrvata, ČudNoReĐe,
Kʹo Zmaj, TarzanPanter, dok će 27.siječnja u Vintageu svirati Črni pes, Exit, Razlika, Perle, Mnogi Drugi i Altra.

Ovaj je program realiziran u sklopu KvARTure, projektnog umrežavanja centara za kulturu grada Zagreba, a u projektu je sudjelovalo pet zagrebačkih centara za kulturu: Centar za kulturu i informacije Maksimir, Centar mladih Ribnjak, Centar za kulturu Trešnjevka, Centar za kulturu Pučkog otvorenog učilišta Zagreb i Centar za likovni odgoj.
Na svakom od četiri koncerta nastupili su kvartovski bendovi i bendovi gosti iz drugih kvartova. Cilj je projekta razviti i promovirati urbanu kulturu kvartova grada Zagreba te ujedno pozicionirati centre za kulturu kao žarište iste.

Zagrebački centri za kulturu projekt KvARTovski demo bendovi, planiraju nastaviti i u 2015. godini, a novi natječaj bit će raspisan u ožujku.