Policija uhitila Ivana Vilibora Sinčića prilikom deložacije. Poziv predsjedniku Josipoviću

delozacija sincic

Deložacija u Zagrebu – policija s fantomkama izvlači ljude iz kuće. Upućen poziv predsjedniku Josipoviću.

delozacija sincic

Živi zid pozvao predsjednika Josipovića na deložaciju: pokažite DJELOM da vam je zaista bitno ono o čemu u kampanji govorite

Deložacija je počela nakon 10 sati, a oko 9 sati ujutro na mjesto događaja su stigli i pripadnici interventne policije zbog čega je promet ulicom blokiran.

– Počela su uhićenja, policija s fantomkama na licu izvlači jednog po jednog čovjeka iz kuće i trpa u maricu – objavili su u 10.30 sati na Facebooku.

Prema informacijama objavljenima na Facebook stranici Živog zida policija je uhitila i Ivana Vilibora Sinčića.

Iz Udruge su još sinoć najavili današnju deložaciju obitelji Božić.

– Gospodin Božić je bivši član HDZ-a koji je napustio stranku u trenutku kad je shvatio da je za njih samo broj i glas, i da će ga baciti na cestu bez milosti. Mi ćemo ga braniti, pridružite nam se u borbi protiv nemilosrdnog sustava – napisali su.

Prethodno je Živi zid uputio poziv predsjedniku Josipoviću da dođe na deložacijiu i potvrdi govori li istinu u predizbornoj kampanji

Poštovani Predsjedniče Republike…

Pozivam vas kao kolegu glazbenika da pokažete solidarnost, kako to inače umjetnici rade. Iako dolazimo iz različitih glazbenih stilova, i moje pjesme su se vrtjele puno više nego vaše, vi ste ipak puno veća faca od mene. Sutra ujutro u 10 izbacuju na ulicu jednu obitelj kojoj ste vi predsjednik.

Odite tamo i spasite ih, pokažite da su vam ljudi bitniji od pravnih akata. Ako ne znate adresu, pitajte Ostojića, njegovi dečki znaju.

I nazovite Kolindu, odbacite na sat vremena ideološke podjele, kampanju, prepucavanja, pa zajedno stanite na stranu tog “malog čovjeka” koji je četiri i pol milijunti dio naroda iz kojega vlast proizlazi i kome vlast pripada, prema Ustavu RH.

Kao što to Živi zid radi već četiri godine, pokažite DJELOM da vam je zaista bitno ono o čemu u kampanji govorite.

(Ronald Goršić / CROPIX, Jutarnji list, Braniteljsko portal)

 

 

GOOGLE ispod bira i objavljuje one reklame i oglase za koje je dobio najviše novca od pojedinih oglašivača! U najvećem broju su to lijepi oglasi, ali ponekad su i prave nakaze koje nam žele uništiti sadržaj od kojih se portal AA ograđuje