Sandra Bagaric i prijatelji  86

U srijedu, 9.4. Zagrebačka filharmonija i Sandra Bagarić uz pratnju prijatelja: Martine Tomčić, Đanija Stipaničeva, Renate Sabljak i Ervina Baučića, Darkom Domitrovićem na glasoviru i Ante Gelom na gitari, a sve pod vodstvom maestra Ive Lipanovića održali su Humanitarni koncert za Zagrebačku zakladu za pomoć oboljelima od celebrovaskularnih bolesti.

Sandra Bagaric i prijatelji  86

Ovaj humanitarni koncert kruna je aktivnosti koje se u tekućoj, Europskoj godini mozga, provode s ciljem osvješćivanja, educiranja i preveniranja svih oblika bolesti mozga i s njima povezanih problema koji znatno narušavaju zdravlje i kvalitetu života bolesnih, a moždani je udar i drugi uzrok smrtnosti u Hrvatskoj.
Poznate melodije i arije iz najljepših domaćih i svjetskih glazbenih ostvarenja ostavile su bez daha sve prisutne u dvorani Lisinski. Zagrebačka publika uživala je u arijama iz omiljenih opereta : Grofica Marica, Mala Floramye, Šišmiš, Priča sa Zapadne strane, Fantoma u operi, Jalta Jalta.. Oduševljenje publike potvrdio je i dugi pljesak te poziv orkestra i solista na bis.

Sandra Bagaric i prijatelji  33

Koncert se održao pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Zagreba, Milana Bandića.

Hvala svima koji su svojim dolaskom uveličali ovaj koncert te podržali one koji svaki dan vode borbu za život.

Sandra Bagaric i prijatelji  06

Sandra Bagaric i prijatelji  14

Sandra Bagaric i prijatelji  106

Sandra Bagaric i prijatelji  AidaJPG