Novi spot “Oči u oči” klape Sveti Juraj HRM s uspomenom i zahvalnošću svim hrvatskim braniteljima

sv juraj

{youtube}s9ajWv5SVqs|500|400|0{/youtube}

Klapa Hrvatske ratne mornarice “Sveti Juraj” Vam predstavlja najnoviji spot za pjesmu Oči u oči.

Spot je snimljen na spomen obilježju poginulih hrvatskih branitelja na Malačkoj iznad Kaštela. U njemu je u ulozi hrvatskog vojnika-branitelja angažiran mladi akademski glumac Pere Eranović, inače sina Stipe Eranovića, poginulog hrvatskog branitelja čije se ime nalazi na jednoj od postaja križnog puta ovog spomen obilježja, što na poseban način doprinosi vjerodostojnosti i simbolici ovog uratka i odaje pijetet mlađih naraštaja kako poginulim tako i živim hrvatskim braniteljima.

U spotu sudjeluje i don Stipan Šurlin, župnik Kaštel Lukšića, inače hrvatski branitelj koji se nakon sudjelovanja u domovinskom ratu odlučio za studij teologije i zaredio za katoličkog svećenika. Režiju i snimanje potpisuje Patrik Grgurić.

Pjesma Oči u oči na posebno emotivan način pjeva o osobnom susretu čovjeka s Bogom, pa nas je u tom smislu podsjetila i na vjeru u susret s našim najdražima u Vječnosti.
Vjerujući kako će Vam se svidjeti naš najnoviji uradak, srdačno Vas pozdravljam u ime mornaričke klape “Sveti Juraj” iz Splita!

Marko Bralić, org. voditelj klape

sv juraj