Skip to content

izložba/natječaj: Ž. Toplak


kulturu na sudjelovanje u umjetničko-edukacijskom projektu udruge Eklego, platforma vizualnog dijaloga u kontekstu volonterskog rada. Rok za prijavu volontiranja na izložbi ‘78%’ Živka Toplaka je 18. svibnja.

Prva manifestacija ovoga projekta je izložba svjetlosnih instalacija Živka Toplaka pod nazivom ‘78%’ koja će javnosti biti predstavljena u četvrtak, 29. svibnja, u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu, na sceni ‘Zvonimir Rogoz’ te Kazališnom trgu.

Volonterski rad na izložbi sastoji se od animiranja i upoznavanja posjetitelja s interaktivnim sadržajima edukacijskih zona, približavanja autora, teme i koncepta izložbe te projekta, neposrednog davanja uputa posjetiteljima prije ulaza na postav radova te čuvanje i održavanje prostora.

Što time dobivate?

zabavno, zanimljivo i kreativno iskustvo

realno radno iskustvo na projektu vezanom uz kulturu

referencu u obliku pismene potvrdu o sudjelovanju na projektu i izložbi ‘78%’

primjerak publikacija vezanih uz izložbu ‘78%’ – katalog izložbe, informativnu knjižicu i ostale materijale

osobnu zahvalu na internet stranici izložbe

Prijavu treba poslati na e-mail adresu: info.eklego@gmail.com s naslovom: PRIJAVA VOLONTERA – 78%  U prijavi treba navesti: ime i prezime, dob, adresu prebivališta, broj telefona, broj mobitela, e-mail adresu, web stranicu. U e-mail se može uključiti i kratki tekst o sebi i sliku, no nije uvjet.

Sve dodatne infomacije o volontiranju, projektu, izložbi i udruzi Eklego možete dobiti slanjem upita na e-mail adresu: info.eklego@gmail.com ili pozivom na broj +385 (0)1 777 95 99.

Sample Image 
Živko Toplak

Optimized by Optimole