Skip to content

Hrvatsko Društvo Domoljuba: Probudi se narode

Je li RH = SRH u raljama ratnih profitera?

a)- https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/neugodan-sukob-na-vodocrpilistu-gradonacelnik-nepozvan-stigao-i-porucio-ministru-krijete-li-nesto-od-brodana/7197204/

Tama se nadvila nad Lijepu našu. Vjetrovi pohlepe i indoktrinacije otvaraju vrata provalije. Pitate se ima li nade? Da!! Sve dok čovijek živi ima nade. Priključi se narode koloni hrabrih majki iz Slavonskog broda.Prepustiti se apatiji i malodušnosti grijeh je prema vlastitom životu i Stvoritelju.  Ima nade dragi ljudi,  sve dok ima žena poput hrabrih majki iz Slavonskog Broda. 

Glas naroda: ( Zašto i tko želi sakriti  istinu od javnosti?) 

Tomislav Filek

Naravno da hocu sve zataskati…kad je ratni profiter u pitanju

Bolji svijet

Čija je firma crodux? Da nije od junaka našega Cermaka? Nije on kriminalac, on je samo malo bio fakin u mladosti…https://www.vecernji.hr/vijesti/radovic-cermakovo-bogacenje-na-svercu-nafte-je-veleizdaja-326650

Zlatko Tkalcevic · 

Radi u: Nezaposlen

Ko u seriji lud, zbunjen, normalan, ono nađite mi ikoga iz struke tko smatra da je moguće iskoristiti 60 godina star cjevovod koji nije bio u funkciji više od četvrt stoljeća za transport plina a da nije podmazan i ili poltron, Čorić? Za Brođane problemi neće prestati jer su derivati ušli u cijevi, pumpe i ako se sjećate priče iz Vrba na 3, tko zna što će sve trebati promijeniti, ja predlažem da se započne sa onim koji je general–šverceru potpisao dozvolu za rad.

Marko Horvat

Kakav ministar-totalno pogubljen-štreber, kao i ostali u vladi…

Aedes2017:

,, Generalu ,, Čermaku poslati račun.Zaplijeniti mu odmah dvorac u Zagorju !

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/doznajte-kako-je-i-zasto-bajic-stitio-cermaka-i-zataskavao-sverc-nafte-srbima-tijekom-rata-141949/

ahaskoro:

Domoljub Cermak, ostavlja poklon svojim domoljubnim glasacima i smije vam se iz svog dvorca u zagorju-http://www.057info.hr/vijesti/2018-01-22/tvrtka-generala-cermaka-usla-u-tankerkomerc-kupljen-i-paket-dionica-boze-jusupa

popkošič:

general domoljub im zapaprio- http://www.hazud.hr/klan-udba-dorh-crni-kapital-vlada-hrvatskom/

zdravrazum:

kako produžena ruka Vanje Špiljka nekažnjeno krčmi po Hrvatskoj,mislim na tobože generala Čermaka. Iz vojarne u Golubiću 1995.prodao oružje kosovskim Albancima. S lovom Vanje Špiljka napravio lanac benzinski crpki “Tiffon”,a onda prodao i imao lovu za Haag https://slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/130377/bogatstvo-presudilo-general-cermak-obranu-platio-prodajom-tifona ,za razliku od Gotovine i Markača koji to nisu imali pa su čekali drugostupanjsku presudu. Uz pomoć, pogodite koga, nedavno razdvojio natječaj za luku Gaženica i marinu Gaženica tako da on uzme samo luku Gaženica po smiješnoj koncesijskoj naknadi. Poslije Adris grupe on je “država u državi” ne zato što je uspješan,nego zato što je korumpirao i HDZi SDP.Jao si ga nama dok te dvije komunističke hobotnice egzistiraju i dok ih potkapacitirani birači podržavaju. U svakoj uređenoj državi tvrtka koja počini ovakav ekocid ide u stečaj jer sva njihova imovina nije dovoljna za naknadu štete stanovništvu. Ovdje je Čermak poduzetnik godine. Fuj.

Proglas narodu: 

Dok farizeji slavodobitno  poziraju medijima iz prvih redova katedralaDok ratni profiteri truju narod i majku Prirodu, dok u Slavonskom Brodu  tužne uplakane majke suznim očima gledaju kako im  djeca obolijevaju zbog trovanja zraka iz rafinerije zločinačke tvorevine nastale na etničkom čišćenju takozvane “republik srpske”,dok mladi masovno emigriraju, dok stari umirovljenici  kopaju po kantama za smeće,  dok Hrvatska izumire,  Nepotisti i vojska poltrona , klimavaca i beskičmenjaka složno pjevaju:- Naprijed naši partijaši , a ratni profiteri i raznorazni predatori u dvorcima i skupocijenim limuzinama otvaraju šampanjce. Perverziji nema kraja,Danko Končar, lik koji je bio sedam godina zatvoren zbog gospodarskog kriminala, koji slabo plaća radnike u Brodotrogiru , koji se obogatio sumnjivim  off-shore akrobacijama  postaje vlasnik tri od četiri brodogradilišta i to naravno tim silnim agencijama za zaštitu tržišnog ili tko zan kojeg poslovanja nije uopće monopol?Naravno sindikati šute jer ipak provizije su puno važnije od radničkih prava u SRH. O da, imamo još luđi paradoks, pa tako imamo šizofreničnu situaciju da lik koji se obogati na crnačkoj sirotinji u Nigeriji  sada dolazi da se obogati ne bjelačkoj sirotinji u Hrvatskoj, te bez imalo srama kaže da narodu treba nabiti neke poreze na ovo i ono kako bi se od tih nameta mogli financirati privatni nogometni klubovi(misli se na NK Rijeka). (Kao da narodu nije dosta poreza na sve i svašta pa i na zrak) Dakle, dok starice hrvatski “sudovi” zatvaraju u zatvor zbog nekoliko stotina duga a koji su produkt nehumanog ovršnog zakona istovremeno  “spasitelj” hrvatskog nogometa  otvara šampanj na svojoj jahti u društvu kameleona s tisuću afera maminja ,i utažuje žeđ za pohlepom bjelačkim znojem osiromašenog hrvatskog puka-otvori se zemljo. 

Tama se nadvila na Lijepu našu. Vjetrovi pohlepe i indoktrinacije otvaraju vrata provalije. Pitate se ima li nade? Da!! Sve dok čovijek živi ima nade. Prepustiti se patiji i malodušnosti grijeh je prema vlastitom životu i Stvoritelju. Ima nade dragi ljudi,  sve dok ima žena poput hrabrih majki iz Slavonskog Broda. 

Sada je trenutak da ovaj narod pokaže što je i tko je,je li  isti kao i korumpirani političari ,ili je  ponosni narod koji je u povijesti izdržao kuge, kolere i strašne barbarske osvajače iz istoka?Je li ovaj hrvatski  narod  toliko samosvijestan da u ovom povijesnom trenutku može znati odabrati pravu stranu, ili je toliko lobotomiran i indoktriniran da sam sebi otvara vrata provalije? Biti dio povijesti čast je za svakog slobodoumnog čovijeka.  Sada je vrijeme narode da budeš u ponosnoj kolini koju vode hrabre majke iz Slovosnkog broda i pokažeš barbaroj političkoj kasti da nisu oni vlasnik Hrvatske već narod. A da bi svi  časni hrabri ljudi, poput majki iz Slavonskog Broda, dobili svoju šansu djelovati za opće dobro tako da budu glas naroda  i u državnom Saboru,  od prioriteta svih priroteta je žurno na referendumu izglasati  Promjenu izbornog zakona – proglas za narod.

 

 Marko Frankopan III

Optimized by Optimole