Dugoočekivani koncerti maestra Dmitrija Kitajenka i pijanistice Lilye Zilberstein – petak rasprodan, požurite po karte za subotu

foto

foto

Zagrebačka filharmonija u petak, 14.11. i subotu 15.11. ima čast ponovno ugostiti svog umjetničkog savjetnika, jednog od najvećih dirigenata današnjice – Dmitrija Kitajenka i rusku pijanisticu svjetskoga glasa, koja iza sebe ima mnogobrojne nastupe u elitnim koncertnim dvoranama, na najznačajnijim festivalima uz sve velike orkestre današnjice – Lilyu Zilberstein.

Očekuje nas vikend vrhunske glazbe u metropoli – u petak i u subotu Zagrebačka filharmonija u koncertnoj dvorani Lisinski izvest će djela nekih od najvećih skladatelja klasične glazbe: Bizeta i Rimski Korsakova, kao i neke od najljepših klavirskih koncerata iz skladateljskog pera Rahmanjinova i Prokofjeva. Ljubitelji klavirskih koncerata i oni koji tek požele uživati, čuti i doživjeti istinski glazbeni doživljaj doći će na svoje uz pijanisticu Zilberstein i maestra Kitajenka čiji svaki koncert sa Zagrebačkom filharmonijom je izvanredno glazbeno iskustvo. Čista esencija klasične glazbe u interpretaciji ovakvih umjetnika motiv je da već sada nađete način da budete na jednom od koncerata.

Da je riječ o dugoočekivanim koncertima ovih velikih umjetnika govori i to da je koncert u petak rasprodan, a da je za koncert u subotu ostalo još svega stotinjak karata.