Skip to content

Druga provala u kuću dr. Milana Kujundžića; mještani tvrde – zastrašivanje

Ponovno se dogodila provala u kuću dr. Milana Kujundžića, poznatog kirurga i predsjednika Hrvatske zore, u njegovoj rodnoj Ivanbegovini, u Splitsko-dalmatinskoj županiji. To je u samo tjedan dana druga provala, ali baš kao i kod prve, iz kuće mu nije ništa ukradeno, već su razbijena vrata i prozor, te isprevrtan namještaj i izvađene police

mil kuj

Druga provala najvjerojatnije se dogodila u noći s petka na subotu, jer su u subotu Kujundžićevi sumještani otkrili da su vrata na kući razbijena. Komentari na ponovnu provalu u kuću poznatog Imoćanina, skoro pa svi su vrlo oštri i upućuju na to da nije riječ o običnim provalnicima, već da oni idu na zastrašivanje, što cijeloj priči daje posve drugu dimenziju.

Kujundžićevi sumještani su stvarno ogorčeni, ne mogu vjerovati da se to uopće moglo dogoditi u njihovom mirnom mjestu, a posebno njihovom Milanu, koji je na stotine puta u svakoj prilici izlazio ususret ne samo njima nego i mnogim stanovnicima Imotske krajine, ponajprije kao vrhunski liječnik, prijatelj i poznanik.

Ovoga puta provalnik ili provalnici imali su i olakšan posao, jer još uvijek nije popravljen alarm, koji je bio uništen prilikom prve provale, jer su ga provalnici napunili pur pjenom i uništili.

“Provala je izvedena profesionalno. Kako počinitelj dosad nije otkriven, a provale su se odvijale uoči i nakon europskih parlamentarnih izbora, dalo bi se posumnjati da nekome smeta političko djelovanje prof. Kujundžića i odlični rezultati ostvareni u Imotskoj krajini”, kaže dr.Tomislav Petričević, predsjednik Hrvatske zore Imotski, prenosi slobodnadalmacija.hr (Foto: Petar Glebov/PIXSELL, sd/narod.hr)