Skip to content

Diyala i Chew the Fat! Croatia na Špancirfest Arena pozornici

Diyala i Chew the Fat

Chew the Fat! Croatia naziv je večeri koja špancirere očekuje na Arena pozornici u petak, 29. kolovoza, s početkom od 23 sata, kao službeni after party nakon koncerta Stereo Mc’s i Kirila na pozornici Stari grad. Na ovogodišnjem će se Špancirfestu uz Chew the Fat! Croatia ekipu kao MC predstaviti hvaljena varaždinska glazbenica Diyala nakon duge pauze od nastupa u svom gradu.

PROGRAM!

Iako je najavljeno da će njihov nastup na Arena pozornici na mikrofonu pratiti Remi iz Elementala, stigla je vijest da ona neće moći prisustvovati. Talentirana Diyala zasigurno će svojim energičnim freestyle nastupom publiku oboriti s nogu. Za DJ pultom naći će se Yesh, jedan od osnivača hrvatske inačice klupskih večeri Chew the Fat, originalno londonskog prestižnog i dugovječnog branda klupskog programa.

U Hrvatskoj, ekipa Chew the Fat DJ-a svojim programom uspješno rastura po festivalima i klubovima od 2009. godine. Yeshu i Diyali će se pridružiti i Good Fellaz, dvojica prijatelja, producenata te dj-a čiji je dosadašnji rad pozamašan kao i količina muzike koja utječe na njihov stil. (spancirfest.com)