Skip to content

Časna sestra pojavila se na talent showu i svojom vokalnom izvedbom oduševila Italiju

Tu sam da podijelim dar koji mi je dao Bog s vama, objasnila je zašto je došla u emisiju

SisterCristinaScuccia

Sestra Cristina Scuccia pripada redu uršulinki Svete Obitelji. Rođena je na Siciliji, a trenutačno živi u Milanu. Njezinom velikom pasijom, osim naravno Isusa Krista, jest pjevanje, zbog čega se nedavno pojavila na talent showu Voice of Italy i digla na nogu tamošnju javnost svojom izvedbom.

Sestra Cristina izvela je pjesmu američke r’n’b zvijezde Alicie Keys “No One”, a u njezinoj izvedbi tekst o posvećenosti ljubavi, kako su primjetili komentatori, dobija sasvim novo značenje i iz klasične ljubavne pop pjesme pretvara se u odu posvećenosti Bogu. Video njezina nastupa kruži internetom, a momenat kada se članovi žirija okreću sa svojim stolicama prema pozornici i izraz njihova lica kada shvate da je pred njima časna sestra je neponovljiv.

“Imam dar i došla sam ga podijeliti s vama”, odgovorila je sestra Cristina jednoj od članova žirija, poznatoj pjevačici Rafaeli Carri kada ju je upitala “što radi ovdje”.

Drugi član žirija, glazbenik koji se odaziva na ime J-AX rekao joj je kako bi, da ju je upoznao kao dječak “redovito išao u crkvu i postao Papa”.

“Upoznao si me sada”, odgovorila mu je sestra, poručujući valjda da za obraćenje nikada nije kasno.

Carra ju je upitala što će Vatikan reći kada je vidi u televizijskoj emisiji.

“Ne znam. Ali, upravo nam papa Franjo govori da idemo u svijet i evangeliziramo. Da svjedočimo kako Bog ništa ne uzima, nego daruje”, rekla je talijanska časna.

Video s njezinim nastupom postao je hit na interentu. Većina gledatelja je oduševljena njezinim nastupom, ali ima i drugačijih glasova, onih koji tvrde da časna sestra nema što raditi u takvom tipu televizijske emisije.

Prenosimo video i ostavljamo našim čitateljima da presude sami. (YouTube, Bitno.net)

{youtube}TpaQYSd75Ak|500|400|0{/youtube}

See also  Ukrajinska regija Donjeck pozvala je Moskvu da ju pripoji