Skip to content

Bandić u akciji: U utorak prao ulice, a jutros ispumpavao septičke jame u Brezovici

U radnom odijelu i gumenim čizmama gradonačelnik Zagreba građanima koji još nisu spojeni na kanalizaciju čistio je septičke jame, a pothvat koji zaudara na jeftini populizam umalo ga je stajao glave

bandicOpraoUlice

Bakon što je u utorak šmrkom oprao ulice u centru Zagreba i djelatnicima Čistoće pokazao kako se dela, Bandić je jutros oko 6 sati osvanuo u naselju Brezovica, gdje dio kuća još uvijek nije priključen na kanalizacijsku mrežu. U radnom odijelu i s gumenim čizmama na nogama Bandić je pokucao na nekoliko vrata, još pospanim građanima objasnio da imaju opciju “take it ot leave it” i odmah se bacio na posao.

Pri ispumpavanju prve septičke jame vrijedni gradonačelnik već je naišao na probleme. Noseći crijevo za ispumpavanje do jame Bandić se poskliznuo i pao, no ipak je puzeći uspio donijeti crijevo do otvora i staviti ga unutra, nakon čega je septička jama uspješno očišćena.

– Evo, gospođo, septička je sada čista i sjaji se k’o pesja jajca – rekao je Bandić zadovoljnoj građanki nakon obavljenog posla.

Čišćenje druge septičke jame umalo je završilo kobno, a puka sreća spasila je Bandića od neplaniranog jutarnjeg kupanja. Dok je dizao poklopac jame gradonačelnika je zanijelo, zbog čega je jednom nogom upao unutra, pri čemu ga je sadržaj jame poprskao po licu. Ipak, tu nije bio kraj nevoljama. Novi problem nastupio je kada se pri ispumpavanju zaštopalo crijevo, no Bandić se nije dao pokolebati.

– Pojest ćemo govna kao što smo pojeli snijeg ako bude potrebno! – vikao je ljutiti Bandić na zbunjene radnike, no crijevo je nakon nekog vremena ipak proradilo.

Kada je čišćenje završeno, suradnici su ga upozorili da je skupio dovoljno političkih poena i da je vrijeme da odu. Ostali stanari ulice, čije su jame ostale neočišćene, negodovali su zbog Bandićevog odlaska, na što im je on uzrujano odbrusio.

– Pa kaj bi Bandić kao Batman trebao čistiti septičke 24 sata dnevno, s dva crijeva u rukama? Da sam pao u onu jamu, k’o žabac bi se naduvao – rekao je Bandić nezadovoljnim stanarima i otišao. news-bar

Optimized by Optimole