Svečano obilježena 55. godišnjica Udruženja prijevoznika Zagreb / 180 foto!

U petak, 22. studenog 2019. godine, od 18 sati u restoranu Marijino zvono u Zagrebu svečanom sjednicom Skupštine i dodjelom priznanja obilježena je 55. godišnjica Udruženja prijevoznika Zagreb

Na početku svečanosti uzvanike je pozdravio gospodin Zdravko Bubnić, predsjednik Udruženja. Zaslužnim članovima podijeljena su priznanja i zahvalnice. Kroz program je vodila gospođa Katarina Prišlec.

Udruženje prijevoznika Zagreb jedno je od pet udruženja Obrtničke komore Zagreb ustrojeno na strukovnom principu. Članovi udruženja obavljaju prijevoze svih vrsta i oblika kako u unutarnjem tako i u međunarodnom prijevozu. Udruženje prijevoznika Zagreb zastupa i predstavlja zajedničke interese obrtnika prijevoznika na području Grada Zagreba (nekadašnjih općina: Centar, Medvešćak, Maksimir, Dubrava, Pešćenica, Novi Zagreb, Trnje, Trešnjevka, Susedgrad i Črnomerec) odnosno danas gradske četvrti (Donji grad, Gornji grad, Medvešćak, Podsljeme, Maksimir, Gornja Dubrava, Donja Dubrava, Pešćenica, Trnje, Žitnjak, Novi Zagreb, Brezovica, Trešnjevka, Stenjevec, Podsused i Črnomerec).

22.11.2019.g. svečanom sjednicom skupštine obilježili smo 55.godišnjicu djelovanja Udruženja prijevoznika Zagreb. Tom prigodom smo našim zagrebačkim obrtnicima prijevoznicima te našim poslovnim suradnicima – uručili simbolična pisana priznanja Udruženja prijevoznika Zagreb.

Svečanoj sjednici prisustvovali su brojni gosti, između ostalih: Damir Židanić, potpredsjednik HOK-a, Mirza Šabić, predsjednik OKZ-a, Marko Cesar i Antun Trojnar, potpredsjednici OKZ-a, Igor Grošić, INA d.d, , Šimun Koridć, iz Gradskog ureda za promet, prostorno uređenje, komunalne poslove, izgradnju Grada, Berislav Saraja i Hrvoje Meštrović iz Udruge hrvatskih autobusnih javno linijskih prijevoznika.

Kako i svaka nagrada, tako i ova naša, pored priznanja za ostvarena postignuća u prethodnom razdoblju, služi i kao poticaj za nove uspjehe, ali i kao poticaj drugima, da njihov rad netko vidi i vrednuje.

Predsjednik Udruženja Zdravko Bubnići i potpredsjednik Udruženja Renato Habulino uručili su PRIZNANJA ZA POSEBAN DOPRINOS RAZVOJU PRIJEVOZNIČKE DJELATNOSTI  koja su dobili:

· Darko Baričević – vlasnik obrta za prijevoz putnika Lana, uspješan obrtnik od 11.4.1993.g., član je Upravnog odbora i Skupštine Udruženja

· Davor Ćusak – vlasnik obrta za prijevoz, usluge i trgovinu Jarun-trans, uspješan obrtnik također od 26.08.1993.g.

· Branko Hubak – vlasnik obrta autoprijevoz, prekrcaj, skladištenje i posredovanje Transporti Hubak, uspješan obrtnik od 27.10.1986.g.

·Vinko Ilenić – vlasnik obrta Prijevoz Topolić, koji uspješno posluje od 11.4.1994.g.

· Vlado Klepec – vlasnik obrta Autotransport Klepec, uspješan obrtnik od 1.4.1985.g.

· Mladen Kuharić –  vlasnik obrta za prijevoz, građevinska mehanizacija i izgradnja Kuharić, uspješan obrtnik od 24.12.1980.g., član je Upravnog odbora i Skupštine Udruženja

· Vlado Marinčević – vlasnik obrta Autoprijevoznik,  uspješan obrtnik od 8.9.1992.g., član je Skupštine Udruženja

· Stjepan Markulin –  vlasnik obrta Autoprijevoznik, uspješan obrtnik od 15.3.1993.g.

· Srećko Osojnik – vlasnik obrta Autoprijevoznik, uspješan obrtnik također od 1.11.1993.g.

· Mladen Popek – vlasnik obrta Autoprijevoznik, uspješan obrtnik od 6.3.1986.g.

· Robert Radović – vlasnik obrta za autoprijevoz Radović, uspješan obrtnik od 12.5.1993.g. u suvlasništvu s Igorom Radovićem (od 18.4.2016.)

· Ivana Rukavina – vlasnica obrta za prijevoz Autoprijevoznik Miškulin,  koji uspješno posluje od 15.5.1992.g. 

· Željko Smolković – vlasnik obrta Autoprijevoznik i usluge građevinskom mehanizacijom, uspješan obrtnik od 5.5.1994.g., član je Upravnog odbora i Skupštine Udruženja

· Dragec Švarčan – vlasnik obrta Autoprijevoznik, uspješan obrtnik od 10.3.1986.g.

· Ignac Tomić – vlasnik obrta Autoprijevoznik, uspješan obrtnik od 21.4.1972.g., član je Skupštine Udruženja prijevoznika

· Renato Habulin – vlasnik obrta za autoprijevoz, trgovinu, pogrebne i druge usluge, uspješan obrtnik od 19.10.1987.g., član Upravnog odbora i Skupštine Udruženja

PRIZNANJE ZA SURADNJU I POTPORU RAZVOJU I PROMIDŽBI DJELATNOSTI AUTOPRIJEVOZA dobili su:

· Igor Grošić – višegodišnji suradnik Udruženja iz INA – Industrija nafte

· Mirza Šabić – predsjednik Obrtničke komore Zagreb

PRIZNANJE ZA DUGOGODIŠNJU USPJEŠNU SURADNJU dodijelili smo:

· INA-i Industrija nafte

PRIZNANJE ZA OSTVARENE REZULTATE U PROMIDŽBI I RAZVOJU PRIJEVOZNIŠTVA dodijelili smo:

· Obrtničkoj komori Zagreb

PRIZNANJE OBRTNIČKE KOMORE ZAGREB „ŽENA OBRTNICA“ ZA POSTIGNUTE IZNIMNE REZULTATE I USPJEHE U POSLOVANJU OBRTA dobila je:

· Gospođa LINA TUĐA – vlasnici obrta za osposobljavanje kandidata za vozače Retrovizor

web: www.upzg.hr

Autori: Katarina Prišlec, Renato Habulin

Pogledajte fotografije kroz svečanost!