Skip to content

Tamburaška šestorka odlučila pobjeći u srednji vijek i malo se odmoriti od svakodnevice

Cijela Hrvatska svađa se oko prošlosti, a ovi su Slavonci uskočili u srednji vijek i napravili tulum za pamćenje

Garavi opet iznenađuju. Tamburaši koji su postali sinonim za kreativne glazbenike opet su osmislili kako napraviti dobar posao i zabaviti naciju.

Naime, kako je u Hrvatskoj vječito problem oko nekih neriješenih stvari iz prošlosti, ova tamburaška šestorka odlučila je pobjeći u srednji vijek i malo se odmoriti od svakodnevice, ali odmoriti i svoju publiku željnu dobrih pjesama za tulume.

Naime Garavi opet dižu sve na noge. Njihova nova pjesma ”Raj” prava je poslastica za fešte, a glazbu i tekst napisao je Mirko Šenkovski – Geronimo, dok je za aranžman bio zadužen Denis Marguš, a sve pod producentskom palicom Zvonimira Domazeta. Video spot je snimljen u Baranji u Kneževim vinogradima, u Kneževoj kušaonici, a redatelj i snimatelj spota je Mario Šulina.

Dečki su dugo razmišljali kako napraviti drugačiji spot, a kako svakodnevno prate situaciju u našoj zemlji odlučili su napraviti show tako što će nakratko pobjeći od stvarnosti. Uskočili su u srednjovjekovne kostime i napravili pravi tulum! Pjesma se zove Raj, ali bit će ovo i pravi raj za uši za sve one koji vole tamburaški pop izričaj.

Inače, treba i napomenuti kako ovi veseli Slavonci više ništa ne prepuštaju slučaju. Nedavno su ostvarili suradnju s modnom stilisticom Almom Premerl Zoko koja ih je sredila za njihove najnovije fotografije pa će tako ovi tamburaši od sada biti i pravi manekeni u javnosti.

FOTO SA SNIMANJA SPOTA: Gordan Trtanj

FOTO S ALMOM PREMERL ZOKO: Nikola Zoko

Dorijan Elezović

mala retrospektiva

Učiteljice - BURA & TSUNAMI

Glazba i tekst: Dušan BačićAranžman i produkcija: Bojan Dragojević Keyboards...
11th May 2022

Mišo Kovač - Nikad ti neću reći zbogom

Mišo Kovač - Nikad ti neću reći zbogom Glazba: Đorđe NovkovićAranžman: Slobo...
21st Apr 2022