Održan 3. Međunarodni pjesnički festival – SLAVONIJA NA DLANU

U Zagrebu je u organizaciji Kulture snova Zagreb, 04. listopada održan 3. Međunarodni pjesnički festival – SLAVONIJA NA DLANU

Pozivu za natječaj odazvao se veliki broj pjesnika, a u zbirku su uvršteni pjesnici iz 14 država; Austrije, Danske, Kosova, USA, Makedonije, Švicarske, Srbije, Njemačke, Slovenije,  Švedske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Bugarske i Hrvatske.

Gospodin Zdravko Odorčić, osnivač Kulture snova, dodijelio je Zlatnu povelju pjesnikinji gospođi Vesni Španić iz Zagreba za lojalnost, neumorni rad i osobni doprinos Kulturi snova Zagreb.

Kultura snova osnovana je 2011. godine u Zagrebu kao Udruga za promicanje culture. U svom djelokrugu rada osnovala je 10 podružnica naziva “Kulturni krugovi”, a oni u svojim gradovima organiziraju večeri poezije te razne druge kulturne manifestacije.

Kultura snova u djelokrugu svoga nakladničkog programa izdaje knjige, organizira manifestacije pod nazivom POEZIJA NA DLANU. Za svaku organiziranu manifestaciju tiska se zajednička zbirka poezije. Poznate su i “Zagrebačke večeri poezije”, a program vezano za kulturu i dobru glazbu možete slušati online na Radio snova koji emitira 24 sata na web stranici radiosnova.com.

Snježana Delač