Gospodari paljenja neba Mirnovec pirotehnika osvojili prvu nagrade publike na prestižnom svjetskom festivalu vatrometa

Znamo svi kakve nam vatrometne čarolije znaju pripremiti naši majstori iz Samobora na Festivalu vatrometa na Bundeku i da su stvarno na vrhu svjetske pirotehničke  ljestvice, no prva nagrada publike osvojena na jedom od najvećih svjetskih pirotehničkih festivala u Vancouveru prošlog vikenda 03.08.2019  stvarno je hvalevrijedan uspjeh. Preko 200000 ljudi pratilo je i ove godine najveće pirotehničko natjecanje na svijetu i njihovi glasovi otišli su hrvatskoj ekipi Mirnovec Pirothenika, što je posebno razveselilo i mnoge Hrvate koji žive u Kanadi. Uz Mirnovec Pirotehniku predstavili su svoje vatromete i Indijci (Amir Morani Fireworks) te Kanađani (Fireworkster Productione inc).

Piromuzičke izvedbe trajale su po 25 minuta, a evo kako  su naši Gospodari paljenja neba osvojili srca publike:

Vatromet Minrovec Pirotehnike bio koreografiran na muziku iz poznatih filmskih hitova koji su se vrtili u zadnjih nekoliko godina.
Koreografiju je izradio Nikola Koletić dok su tehnički dio posla oko ispucavana i postave vatrometa odradili Filip Devčić, Stjepan Župančić te Antonio Kotarski.

Team #Croatia rocked the last night of the #CelebofLight with a cinematic soundtrack and dazzling fireworks! Which song was your favourite? Share in the comments below!

Gepostet von Celebration of Light am Samstag, 3. August 2019

Vesna Mitar