Suludi čin 33-godišnjeg muškarca na Šibenskom mostu samo slučajno nije završio tragično

Muškarac koji je u srijedu ujutro skočio sa Šibenskog mosta nije u životnoj opasnosti, doznaje se u šibenskoj policiji

Glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor kazala je da je u srijedu u 9,14 sati policija zaprimila dojavu da je sa Šibenskog mosta skočio čovjek pa su na teren odmah po dojavi poslani pripadnici Pomorske policije.

Utvrđeno je da je s mosta skočio muškarac star 33 godine koji je pronađen pri svijesti i hitno je prevezen u Opću bolnicu Šibensko-kninske županije gdje mu se pruža liječnička pomoć i nije životno ugrožen, kazala je Kosor.

Policiji su o događaju dojavili očevici, a sve ostale okolnosti još uvijek se utvrđuju.

Kako portal ŠibenikIN neslužbeno doznaje od očevidaca, na mostu su jutros bila dva momka, jedan je skakao, a drugi je sve snimao mobitelom.

– Bila su tu dva momka, a kako sam shvatio iz njihovog razgovora, ovaj jedan je išao pokazati prijatelju da može skočiti s mosta pa je drugi sve snimao mobitelom. Dok je skakao okrenuo se u zraku i pao na prsa, umjesto na noge, tako da mislim da se polomio – ispričali su svjedoci jutrošnjeg događaja na Šibenskom mostu.

Prema neslužbenim informacijama riječ je o muškarcu sa šibenskog područja, a iz policije nisu htjeli potvrditi te informacije.

– Policija je jutros u 9,14 sati zaprimila dojavu da je sa Šibenskog mosta skočio čovjek pa su na teren odmah po dojavi poslani pripadnici Pomorske policije. Utvrđeno je da je s mosta skočio muškarac star 33 godine koji je pronađen pri svijesti i hitno je prevezen u Opću bolnicu Šibenik gdje mu se pruža liječnička pomoć. Nije životno ugrožen i nije imao suicidalnih namjera – kazala je za portal ŠibenikIN policijska glasnogovornica Marica Kosor.

AUTOR: Hina, Jutarnji.hr