Uzavrela atmosfera zadržala se do zadnjeg dana Ultra festivala. Partijaneri ne posustaju. Na ulazu je najveća ludnica jer na štandu Red Bulla njegovi DJ-i puštaju glasne ritmove i za one koji nemaju karte. Ne morate ni ući da biste se dobro zabavili, piše Slobodna Dalmacija

– Bila je jedna jučer, u tangama, okrenila guzicu i rekla ‘maži’ – pričaju djelatnice. Ni same ne znaju koliko tona i kutija popularnih šljokica je do sada otišlo, ali znaju da gosti festivala čekaju u redovima.

– Dosta je i bizarnih zahtjeva bilo. Stavljamo na bradavice – potvrđuje djevojka dok iza nje neki mladić šljokičaste brade gleda rezultat u ogledalu.

Ekipu su zagrijali Vanillazi koji ugodnim ritmovima drže tristotinjak posjetitelja pred glavnom binom na nogama. Vanillazi su u mix ubacili dionicu pjesme ‘Đurđevdan’, točnije glazbu iz ulomka ‘Drumovi odoše, a ja osta…’ pa iako se čuo samo ritam, oni u publici omotani zastavama zemalja iz regije uglas su nastavili stih, piše Slobodna.

Ultra Europe festivala je u tri dana posjetilo oko 150 tisuća partijanera iz 140 zemalja svijeta zbog čega su organizatori iznimno zadovoljni. Nastupili su brojni svjetski poznati DJ-evi, otvorio je David Guetta, a partijanere su do usijanja zagrijavali Swedish House Mafia, Above & Beyond, Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Carl Cox, The Chainsmokers, DJ Snake, Dubfire, Jamie Jones, Joseph Capriati, Maceo Plex, Marco Carola, Gud Vibrations, Rezz, Rezz, Richie Hawtin, Sasha & Nic Fanciulli, Steve Aoki i Tchami X Malaa i ostali. 

Ovogodišnja Ultra održana je na novoj lokaciji, umjesto dosadašnje na Poljudu održala se na susjednom stadionu Park mladeži gdje su posjetitelji imali na raspolaganju 15 tisuća četvornih metara više prostora.

U ponedjeljak Ultra seli na Brač gdje će partijaneri moći uživati na Regatta partyju, u utorak su na Hvaru, u Hotelu Amfora gdje će biti Ultra beach i u klubu Carpe diem Resistance Hvar. Zadnjeg dana, u srijedu, Closing party je na viškom Fort Georgu.

AUTOR: Hina, Jutarnji.hr

Leave a Reply