Partijaneri ne popuštaju do zadnjeg dana splitskog Ultra festivala

Uzavrela atmosfera zadržala se do zadnjeg dana Ultra festivala. Partijaneri ne posustaju. Na ulazu je najveća ludnica jer na štandu Red Bulla njegovi DJ-i puštaju glasne ritmove i za one koji nemaju karte. Ne morate ni ući da biste se dobro zabavili, piše Slobodna Dalmacija

– Bila je jedna jučer, u tangama, okrenila guzicu i rekla ‘maži’ – pričaju djelatnice. Ni same ne znaju koliko tona i kutija popularnih šljokica je do sada otišlo, ali znaju da gosti festivala čekaju u redovima.

– Dosta je i bizarnih zahtjeva bilo. Stavljamo na bradavice – potvrđuje djevojka dok iza nje neki mladić šljokičaste brade gleda rezultat u ogledalu.

Ekipu su zagrijali Vanillazi koji ugodnim ritmovima drže tristotinjak posjetitelja pred glavnom binom na nogama. Vanillazi su u mix ubacili dionicu pjesme ‘Đurđevdan’, točnije glazbu iz ulomka ‘Drumovi odoše, a ja osta…’ pa iako se čuo samo ritam, oni u publici omotani zastavama zemalja iz regije uglas su nastavili stih, piše Slobodna.

Ultra Europe festivala je u tri dana posjetilo oko 150 tisuća partijanera iz 140 zemalja svijeta zbog čega su organizatori iznimno zadovoljni. Nastupili su brojni svjetski poznati DJ-evi, otvorio je David Guetta, a partijanere su do usijanja zagrijavali Swedish House Mafia, Above & Beyond, Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Carl Cox, The Chainsmokers, DJ Snake, Dubfire, Jamie Jones, Joseph Capriati, Maceo Plex, Marco Carola, Gud Vibrations, Rezz, Rezz, Richie Hawtin, Sasha & Nic Fanciulli, Steve Aoki i Tchami X Malaa i ostali. 

Ovogodišnja Ultra održana je na novoj lokaciji, umjesto dosadašnje na Poljudu održala se na susjednom stadionu Park mladeži gdje su posjetitelji imali na raspolaganju 15 tisuća četvornih metara više prostora.

U ponedjeljak Ultra seli na Brač gdje će partijaneri moći uživati na Regatta partyju, u utorak su na Hvaru, u Hotelu Amfora gdje će biti Ultra beach i u klubu Carpe diem Resistance Hvar. Zadnjeg dana, u srijedu, Closing party je na viškom Fort Georgu.

AUTOR: Hina, Jutarnji.hr