LJUBAV PREMA DOMOVINI JE NEPOBJEDIVA

Kako pobijediti zlo korupcije i mržnju? Ljubav je ključ pobjede. Ljubav prema zemlji nije mana već najveća ljudska vrlina.

PRAVOSUDNA MAFIJA

Pogledajte poveznicu: Kuščeviću je sutkinja Domić u istom danu dodijelila četiri parcele

Danijel Maverick

Znači kupio je jeftino šikaru, koju je onda kao načelnik prenamjenio u građevinsko zemljište, i prodao za 200 puta veću cijenu!? Pa zašto taj čovjek nije u zatvoru?!  Kako on može biti na slobodi i pazite vi to još MINISTAR u Vladi?!

POLITIČKA$PRAVOSUDNA MAFIJA

Bog je podario čovjeku slobodu izbora stoga svaki čovjek ima slobodu birati dobro ili zlo, svako demokratsko društvo čini skup slobodnih pojedinaca, koji razmišljaju svojom glavom i osjećaju svojim srcem. Narodni referendumi su zrcalo društva, bez referenduma nema niti slobodnog društva. Tko se boji glasa naroda? Tirani.

Nad njima zlokobno vije Drevni zloduh – POHLEPA

Alan Ford – Kako od vlastite tvrtke kupiti prostor pa ga prodati i zaraditi 1,2 milijuna kuna?

Pogledajte poveznicu: Kuščević je sam od svoje firme otkupio prostor za milijun kuna

Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/news/kuscevic-je-sam-od-svoje-firme-otkupio-prostor-za-milijun-kuna-636217 – 24sata.hr

Dobro je znati da je upravo drug ministarka Kušćević (Kao prije i njegov brat po vlastohleplju drug Bauk) nečasnim manipulacijama oduzeo narodu pravo na referendum. Da nije ohol premijer bi s dužnom poniznošću pročitao ove ironično duhovite komentare i djelovao po savjesti a ne da bahato drži lekcije novinarima samo zbog toga što pošteno obavljaju  svoj posao po zimi, kiši i suncu. Premjeru, sveta dužnost novinara je da otkriva korupciju i to nije nikakvo „bombadiranje“ već samo skidanje krinke zlu.

mr.sc.Vaso:

Kako je stekao imovinu? Pa naručiš od dobavljače robe za milijun kuna i ne platiš… pa onda prodaš tu robu, ali ju ne isporučiš kupcu… pa odeš u stečaj… nakon stečaja kupiš dvije kokoške… s te dvije kokoške ti se pašnjak pretvara u građevinsko zemljište… i tako… ide to… milijunčić tu, milijunčić tamo, i do 40-te ih imaš 5, par vila, bazene… vjerodostojno, kaže premjer…

Vrapčello:

Ma zamisli ti to! Istražitelj Andrej je s ministrom Hvaljenisusekom prošao sve papire. Ne reče međutim jesu li zajedno izašli na teren i premjerili štalu i okućnicu?

mileudarcina 1:

Nevjerovatno je a ne primjetiti kako je ovaj naš narod kvaran, uvjek udara na slabe i nezaštićene, evo primjera, ovaj dobri i pošteni čovjek lovro taj bi za pravdu život dao, on je taj koji je prvi stao na branik domovine i rekao onoj razularenoj referendumskoj rulji nemate vi četristo tisuća potpisa vidim ja ovako od oka, samo zamislite tu hrabrost i odvažnost i sad ga ti i takvi napadaju zbog nekih svojih neostvarenih političkih ambicija, zaštitimo našeg lovru to je duša od čovika, on je predziće kršćanstva, da njega nema kruva bi gladni bili.

anemicniudbas:

Drugovi, živjela naša najuspješnija najpoštenija vlada HDZ-HNS-SDSS-Bandić365-Kosor-Opačić-Saucha-Ronko-Furio-Kajtazi-Pupovac-Glavaš!

Na nezavisnom malom portalu „Rijeka Danas” objavljen je izvrstan komentar koji skenira do kostiju političku kastu, pročitajte, jako je poučno:

Korupcija i nepotizam metastazirali su do zloćudnog tumora prijeteći uništenju mlade države Hrvatske. a što radi predsjednik HDZ-a i Vlade? Isto što i njegov prethodnik,  iz SDP kukuriku peronospore koalicije, Malanović. Brani svim srcem korumpirane ministre iako istovremeno  pjeva u Brusselu da je korupcija zlo svakog modernog demokratskog društva. (HDZ$SDP, lijevo i desno krilo zloglasne partije i dalje jašu u sedlu a udbaš ‘Kolega’ od veselja i propjevao  a ljevičarski mediji navalili na sve što ima oblik U tako da ubrzo možemo očekivati prijedlog ljevičara da ministarka Divjak pod hitno izbaci opasni U iz abecede-otvori se Zemljo) Hrvatska tisuću godine ne vidje toliko juda i dušmana na jednom okupu. Ne kaže se uzaludda da je povjest učiteljjica života, stoga je poučno pogledati ovaj hvale vrijedan znanstveno povijesni dokumentarac

Josip Manolić bio je 1945 šef zloglasnog ubilačkog stroja OZNE za područje Bjelovara e taj isti zloglasni Manolić jeste  jedan  od osnivača HDZ-a na zagrebačkom Jarunu – tzv. “barakaši” – 1989.  Kada znamo da je 1990 u ‘pobjednički’ HDZ prebjeglo (79.000) najviše onih pokvarenih lukavih dužnosnika saveza komunista SRH,

https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/istrazivanje-potvrdilo-u-kojoj-hrvatskoj-stranci-se-krije-najvise-bivsih-komunista-131017/ a u SDP ostatak  e stoga nije niti čudno da se

Ljudi  pitaju je li žive u RH = SRH?

Zlo je zlo, mržnja je mržnja, pohlepa je pohlepa, i ne možeš u ime neke „više politike“ ( Pomirbe) zlo proglasiti dobrim, jer kat-tad će ti to zlo doći na naplatu. Da li mržnja dolazi s lijeve bilo s desne strane  ona je zlo za svako društvo, mrziti je zlo svih zala. Časni general Gotovina divno je rekao, samo ljubavlju možemo pobijediti zlo u sebi i oko sebe, samo ljubavlju možemo graditi sretnu domovinu jer ljubav Je Bog a Bog je ljubav. ( E generala Gotovinu nećete naći u uhljebljenom „generalskom zboru“ koji je zamislite drskosti uzeo sebi za pravo da određuje tko je dobar a tko loš predsjednički kandidat. Tko vam je dao to pravo, možda duše mrtvih heroja? Sramite se.) Zločinci ne mogu stvarati pravednu državu, a upravo su ti zločinci preuzeli sve važnije funkcije u mladoj državi Hrvatskoj dok su oni lukavi pohlepni bivši direktori iz komunističke  tvorevine Judoslavije postali u „privatizaciji“ tajkuni a što je odlično opisano u članku „U raljama komunističke aristokracije“-

Hrvatska je postojala još prije tisuću godinu

https://en.wikipedia.org/wiki/Trpimir_I_of_Croatia

taj povijesni značaj morao bi jednom već ući u dušu , srce i um hrvatskih političara. Što se želi poručiti? Ako su drevni preci, plemenitaši kraljevi i vojskovođe Trpimiri, Tomislav, Zvonimir, Zrinski, Frankopani, Držislavi mogli na konjima vrlo plemenite loze jahati u prvim  redovima na bojnom polju ravno u smrt za svoj narod i domovinu e onda ne bi trebalo biti teško hrvatskim političarima pošteno raditi svoj posao-služiti općem dobru. A ne da u hrvatskom državnom Saboru zjape prazne saborske klupe, i pošteno je reći, ti lijeni saborski zastupnici skloni nemoralnim političkim trgovinama i što ne  glasaju po savjesti već napucima stranačkih vođa i vlastitih pohlepa napraviše od Sabora fikus da ih narod prezire. Je li izlaz iz đavoljeg zagrljaja u većim predsjedničkim ovlastima kako traži časni vjernik i domoljub predsjednički kandidat  Škoro ili promjeni izbornog sustava

e o tome ipak ne će odlučivati političari i svepartijski ‘ustavni suci’ niti dobro uhljebljeni svepartijski „generalski zbor“ već narod na referendumu-amen! Vladavina naroda, od naroda i za narod-Abraham Lincoln.

Od proglašenja nezavisnosti Hrvatske 30 svibnja 1990 nažalost političari umjesto da svojim časnim odlukama taj slobodarski sveti datum zauvijek utru u trag povijesti oni ga izbrisaše iz sjećanja naroda. (Porazna je činjenica da većina državljana bilo mladih ili starih ne zna kada je Dan Državnosti-toliko o ljubavi prema domovini) Zašto je SDP promijenio datum to samo oni znaju. (30 svibnja morao je ostati i biti zauvijek da se ureže u sjećanja naroda) Amerikanci slave Dan Nezavisnosti uvijek isti datum i to već više 200 godina(4th of July), a Hrvatski političari promijeniše datum u samo dvadesetak godina samostalnosti, što samo pokazuje i dokazuje tezu o NEODGOVORNOSTI hrvatske političke kaste.

Što je dovelo do toga da 30. svibnja više ne slavimo kao Dan državnosti?

Oko datuma Dana državnosti i danas traju prijepori jer mnogi ističu kako je upravo konstituiranje višestranačkog Sabora glavna oznaka državnosti, stavljajući manji naglasak na samu odluku o samostalnosti. Također, tvrdi se da je upravo prvi datum Dana državnosti prihvaćen među hrvatskim građanima te da je promjena 2001. bila nepotrebna.

Nadalje, prijašnji dan državnosti pada na datum kad su učenici još uvijek u školskim klupama, pa su mnogi uvjereni da bi se mladi puno lakše identificirali s prijelomnim događajima iz 1990-ih i bolje shvatili njihov značaj kada bi im se o njima govorilo kroz obilježavanje Dana državnosti tijekom školske godine. 

https://narod.hr/hrvatska/sto-je-dovelo-do-toga-da-30-svibnja-vise-ne-slavimo-kao-dan-drzavnosti

Evo kako u Americi u školama podučavaju djecu o povijesti i ljubavi prema domovini: 

Kako se slavi na ulicama svih većih i manjih gradova:

https://washington.org/visit-dc/ways-celebrate-independence-day-washington-dc

Nažalost, u Hrvatskoj ne možete čak niti na državnom radio sljemenu čuti nekoliko domoljubnih pjesama a u školama? Poneka zastava se vije na zgradama, a na one obitelji koji ponosno vijore zastavu na balkonima svojih stanova i kuća gleda se kao na neke primitivce dok u Americi je ponos i pravilo da obitelji svaki dan ne samo za vrijeme Dana Nezavisnosti već svakodnevno ponosno vijore američki barjak, i to se zove ljubav prema zemlji –domovini. Američki demokrati ili republikanci u kongresu s istom ljubavlju odaju počast američkim ratnim veteranima i ratnim invalidima a u Hrvatskoj?

Nije važno koje boje kože ste u Americi, crnac, azijat ili bijelac, oči svijetle istom iskrom ponosa kada svira Američka himna i vijori američki barjak i to nema nikakve veze s političarima već s ljubavlju prema zemlji. Bog je podario čovjeku slobodu izbora stoga svaki čovjek ima slobodu birati dobro ili zlo, svako demokratsko društvo čini skup slobodnih pojedinaca, koji razmišljaju svojom glavom i osjećaju svojim srcem. Narodni referendumi su zrcalo društva, bez referenduma nema niti slobodnog društva. Tko se boji glasa naroda? Tirani. Tko se boji ljubavi? Diktatori. (Ima više vrsta diktatora, od primitivaca „daruvaraca“ do onih koji umišljaju da su stvoreni da vladaju ljudima)  U ljubavi nema ničeg lošeg jer Ljubav pokreće svijet. Voljeni Bog nas oplemenjuje ljubavlju i to je najveći Božji dar čovjeku. Kada se pitamo kako pobijediti tu suludu mržnju-ljubav je ključ pobjede.  Kako reče pjesnik, domoljublje je kada voliš zemlju i sve ljude koji po njoj koračaju , kada bi svaki čovjek u svojim domovinama volio tako zemlju i ljude bilo bi manje mržnje, gladi  i ratova u svijetu.

Marko Frankopan III

Lijep li si ♥