Održan 25. Memorijalni malonogometni turnir za Gavrana – Veterani Tigrova na Tulovim gredama

Povodom održavanja 25. Memorijalnog turnira Damir Tomljanović Gavran 11. svibnja u Selinama kod Starigrada, Udruga ratnih veterana 1. gardijske brigade “Tigrovi” iz Zagreba organizirala je sudjelovanje svojih članova. Slavni veterani Tigrova iskoristili su tu prigodu te su posjetili velebitske Tulove grede i neke od svojih ratnih položaja prisjetivši se ratnih dana te odali počast svojim poginulim braniteljima i prijateljima.

Udruga ratnih veterana 1. gardijske brigade “Tigrovi” u suradnji s bivšim pripadnicima gardijskog središta za specijalističku obuku dočasnika “Damir Tomljanović-Gavran” Zadar te mještanima Selina i općinom Starigrad organizirali su 25. Memorijalni malonogometni turnir Damir Tomljanović-Gavran u čast stožernog brigadira Damira Tomljanovića Gavrana i svih poginulih hrvatskih branitelja u Selinama.

Ovogodišnji malonogometni turnir održao se će 11. svibnja u Selinama s počevši u jutarnjim satima. Završetak natjecanja bio je u kasnim popodnevnim satima kada je održana svečanost podjele nagrada najboljim malonogometašima. Poslije svečanosti završetka turnira za sudionike natjecanja i goste u hotelu Alan predviđena je zajednička večera.

Smisao turnira je očuvanje uspomene na Damira Tomljanovića Gavrana i sve one koji su žrtvovali svoje živote za svoju Domovinu i život novih naraštaja u miru.

Slavni veterani Tigrova iskoristili su ovu prigodu te su posjetili velebitske Tulove grede i neke od svojih ratnih položaja prisjetivši se ratnih dana odali su počast svojim poginulim braniteljima i prijateljima.

Donosimo fotoreportažu!

Autor: Renato Habulin