Skip to content

Na četvrtom izdanju gaming turnira Good Game Zagreb 2019 očekuje se oko dvije tisuće posjetitelja

Na jednom od najvećih gaming turnira u ovom dijelu Europe, četvrtom Good Game Zagreb za vikend, 10. i 11. svibnja u Muzeju suvremene umjetnosti očekuje se oko dvije tisuće natjecatelja i posjetitelja, ljubitelja esporta i prateće industrije, najavili su organizatori iz domaće tvrtke Good Game Global.

I četvrti će Good Game, kako ističu organizatori, biti veliki gaming spektakl, na kojemu će se u petak i subotu natjecati 32 kompanije u igrici koja svoje poklonike u svijetu broji u milijunima “Counter Strikeu”, a oni koji pokažu najveću spremnost, timski rad i koncentraciju u subotu će biti i nagrađeni. Natjecanje će se održati na 40 borbenih postava opremljenih MSGW gaming računalima i drugom opremom.

Osim tog natjecanja, posjetitelji će moći pratiti i druga esport događanja u posebno osmišljenim zonama, poput Art Expoa s grafiti umjetnicima, Escape Rooma za obožavatelje zagonetki i logičkih zadataka, Tough Mudder za one koji se žele okušati u snazi i izdržljivosti te zonu s Greyp električnim biciklima, Green Corner s masažama i zdravim sokovima i druge.

Novost turnira ove je godine i Good Game konferencija, na kojoj će iskustva i lekcije te najbolje poslovne slučajeve u business developmentu, prodaji, marketingu, zapošljavanju i internim procesima prenijeti brojni domaći lideri iz tvrtki poput Googlea, Reebota, Algebre, Nanobita i drugih.

Posebno mjesto i ove godine na Good Game imaju studenti, koji se uz pripremljene životopise mogu sresti i s potencijalnim budućim poslodavcima te si tako ubrzati proces pronalaska prvog posla ili prakse.

Turnir ima i humanitarnu notu te će sav prikupljeni novac ići u fond projekta “Good Game Liftoff”, startup natjecanja za mlade poduzetnike, a iz tvrtke Good Game Global najavljuju da će se turnir, s obzirom na veliko zanimanje iz regije, krajem svibnja održati i u Skopju, a na jesen još i u Beogradu te Ljubljani. Autor: Hina