ODRŽAN DEVETI HRVATSKI SIMPOZIJ O INFEKCIJAMA POVEZANIM SA ZDRAVSTVENOM SKRBI

U POVODU OBILJEŽAVANJA MEĐUNARODNOG DANA HIGIJENE RUKU, U ZAGREBU JE, 3. SVIBNJA, ODRŽAN DEVETI HRVATSKI SIMPOZIJ O INFEKCIJAMA POVEZANIM SA ZDRAVSTVENOM SKRBI

Klinički zavod za kliničku i molekularnu mikrobiologiju Kliničkog bolničkog centra Zagreb, Referentni centar za bolničke infekcije MZRH i HLZ – Hrvatsko društvo za kliničku mikrobiologiju organizirali su obilježavanje Dana higijene ruku – devetog Hrvatskog simpozija o infekcijama povezanima sa zdravstvenom skrbi, koji je se održan u Zagrebu, 03. svibnja 2019. godine u dvorani KRAŠ (Kraš auditorium)

Na simpoziju su sudjelovali eminentni hrvatski znanstvenici i predavači iz toga područja, a iz KBC Zagreb svoja predavanja održali su: glavna suorganizatorica simpozija doc. dr. sc. Zrinka Bošnjak te predstojnica Kliničkog zavoda za kliničku i molekularnu mikrobiologiju prof. dr. sc. Ivana Mareković, zatim prof. dr. sc. Ana Budimir i magistra sestrinstva Jasminka Horvatić, Na simpoziju su svoja pradavanja još predstavili M. Payerl Pal, A. Tambić Andrašević, M. Abram, G. Begić, T. Dokmanović, I. Gobin, V. Mađarić, V. Janeš Poje, S. Vuljak, A. Galinec i drugi.

Pogledajte galeriju fotografija!

Pogledajte još fotografija!