Odlična atmosfera i na subotnjem koncertu u spomen Ekatarine Velike / foto!

Nakon odlične prve večeri uslijedila je i druga večer posvećena Ekatarini Velikoj. Krug Ekv prenio je odličnu atmosferu i na subotnji koncert u zagrebačkom Metropolis clubu, 13. travnja 2019. godine.  Pjevalo se, plesalo i uživalo u pjesmama Ekatarine Velike.

Već nekoliko godina članovi banda Krug EKV sačinjenih od dijela glazbenika (Marko Milivojević i Dragiša Uskoković) koji su nekoć svirali u Ekatarini Velikoj rasprodaju zagrebačke koncerte, te je ovoga puta ekipa Metropolis cluba odlučila pokloniti dva koncerta publici, kako bi svi mogli uživati u pjesmama Ekatarine Velike.

Ekaterina Velika je bend koji je ostavio snažan trag na  glazbu i kulturu naše regije da ih je teško usporediti s bilo kime prije i poslije, pa ni ne čudi što su koncerti njihovog službenog tribute benda jako posjećeni.  Autentičnog zvuka sa svojom posebnošću utjecali su na mnoge današnje bendove, a kako su zvukom bili iznad svoga vremena, njihova muziku vole sve generacije.

Na sinoćnjem koncertu je bilo ljudi svih dobnih skupina, od onih mlađih koji po prvi put otkrivaju njihovu glazbu, pa do starijih generacija koji ih slušaju još od svoje mladosti.  

Osim odličnog Kruga, atmosferu su dodatno podignuli jučerašnji gosti: Leo Aranđelović (Baltazar), Goran Gubić (Sunnysiders) i Boris Hrepić Hrepa (bivši basist Daleke Obale), te fantastičan Ivica Premelč koji je član još jednog tribute benda sastavljenog s članovima originalne postave, ovaj put tribute bend u čast Dinu Dvorniku i Prljavog kazališta.

Gosti su još dodatno podigli publiku na noge. Kao i sinoć uslijedilo je par biseva, publika je teško pustila Krug-EKV da siđe s pozornice. Kako je bilo pogledajmo u galeriji u prilogu.

Photo Bojan Luthring

Vesna Mitar