Skip to content

Otac Davida Dragičevića objavljuje snimke: Tvrdi da dokazuju da je policija sudjelovala u ubojstvu njegovog sina

Otac Davida Dragičevića, mladića ubijenog u Banjaluci, objavio je prve snimke za koje tvrdi da dokazuju da je njegov sin ubijen. Snimke su objavljene u zatvorenoj facebook grupi Pravda za Davida, a potječu , između ostalog, sa sigurnosne kamere koja se nalazi na banjalučkoj Raiffeisen banci. Za sada je objavio sedam snimaka, uz koje je napisao: “Organizovano ubistvo Lukačeve hunte i Dodika. Nastaviće se…”.

Na jednoj od snimaka može se vidjeti kuća Đorđa Rađena, za koju su policajci tvrdili da ju je David Dragičević opljačkao.

Na snimkama koje nisu objavljene, a o kojima je na facebooku pisao stanoviti Boki, čovjek za kojim traga i banjalučka policija, navodno se može vidjeti i premlaćivanje Davida Dragičevića, odnosno dolazak policijskog vozila u koje je ubačen pretučeni mladić.

Sve se dogodilo oko 2:50 sati 18. marta. Snimak je kopiran na više CD-ova, napisao je čovjek kojeg traži banjalučka policija.

Otac Davida Dragičevića, Davor Dragičević, tvrdi da ima snimke koje dokazuju da je policija sudjelovala u likvidaciji njegovog sina, ali među objavljenima ih za sada nema. Autor: Novi List