Dujić o tvrdnjama da je Nella Slavica istovremeno bila u HDZ-u i HNS-u

Nakon što su nacionalni mediji objavili da je Nella Slavica istodobno bila članica HDZ-a i HNS-a, predsjednik šibensko-kninskog HDZ-a kratko je kazao da je ona u HDZ-u od 2007. godine te da na pitanje je li bila u nekoj drugoj stranci samo ona može odgovoriti, no Slavica ne odgovara na pozive ni poruke.

Na pitanje jesu li istinite tvrdnje Večernjeg lista da je Nella Slavica u isto vrijeme bila u HNS-u i HDZ-u, Dujić je za ŠibenikIN prvo kazao:

  • Je li bila u Hrvatskom nogometnom savezu? Ma ne, ona je bila Jedriličarskom klubu Uskok – odgovara Dujić.

Na pojašnjenje da je riječ o Hrvatskoj narodnoj stranci, predsjednik županijskog HDZ-a kratko je kazao da to pitanje treba postaviti Nelli Slavici.

  • To je li ona bila u drugoj stranci samo ona može odgovoriti. Mi je imamo u evidenciji od 2007. godine da je član HDZ-a Šibenik, dakle 12 godina, a je li bila negdje drugdje to samo ona može odgovoriti – kazao je Nediljko Dujić, predsjednik HDZ-a Šibensko-kninske županije.

Nella Slavica jutros nije odgovarala na pozive ni poruke novinara ŠibenikIN-a.

Kako je doznaje Večernji list, Nella Slavica, nova ravnateljica Nacionalnog parka Krka, a bivša ravnateljica Studentskog centra u Šibeniku, istodobno bila je članica HNS-a i članica HDZ-a. Prema njihovim informacijama, Nella Slavica se u HNS učlanila 2003. godine, a u HDZ 13. travnja 2007. godine.

Prema podacima kojima raspolaže Večernji, iz HNS-a se Slavica iščlanila 15. veljače 2019. godine, odnosno sedam dana nakon što je izabrana za novu ravnateljicu NP Krka. Nella Slavica je prije SC-a u Šibeniku radila u Jedriličarskom klubu ‘Uskok’ u Zadru i bila je članica tamošnjeg HNS-a. Večernji je list u posjedu popisa članova zadarskog HNS-a na kojem je i ime Nelle Slavice kao i broj mobitela na koji su je jučer dobili. Kada su je nazvali samo je poručila da je to neka greška te da je ona članica HDZ-a od 2007. godine.

  • Žurim na jedan sastanak, čujemo se kasnije – kratko je kazala novinarima Večernjeg no poslije se više nije javljala.

izvor sibenik.in