Dinamovo proljeće • Jura Stublić & Film, Kawasaki 3P, Tram 11 & Šank

Veliki koncert, kao jedan od vrhunaca događanja okupljenih pod nazivom “Dinamovo proljeće”, održati će se u subotu, 23. veljače u zagrebačkom Domu sportova gdje će nastupiti Jura Stublić & Film, Kawasaki 3P, Tram 11 i Šank.

U godini u kojoj je dočekano prvo nogometno proljeće nakon 49 godina udruga “Dinamo – To smo mi” priprema niz događaja u Zagrebu koji će se uključiti u stvaranje pozitivne atmosfere i dizanja na noge svih kojima je Dinamo pri srcu. Jedno od glavnih okupljanja dinamovaca, kako onih koji aktivno idu na utakmice, tako i onih koji se klubu vrćaju bit će upravo na koncert u Domu sportova 23. veljače. Pjesme mnogih izvođača utkane su u kod nogometnih tribina, žive svoje paralelne živote i proživljavaju novu mladost, jednako kao što i neki bendovi savršeno, jače i emotivnije od drugih, utjelovljuju duh grada. Kad se govori o našem gradu i Dinamu line up složen za proslavu dugočekanog proljeća, ali i prave igračke renesanse, donosi ogromna glazbena imena.

Na koncertu “Dinamovo proljeće” nastupit će jedan od naših najvećih rock pjesnika u povijesti, veliki Jura Stublić i njegova grupa Film, ska punk heroji Kawasaki 3P, naša najvažnija hip hop grupa, mitski Tram 11 te pravi heroji ulice, zagrebački Šank.

Ulaznice kreću u prodaju u petak, 25. siječnja po early bird cijeni od 50 kn koja će vrijediti do 3. veljače. Od ponedjeljka 4.2. za ulaz će trebati izdvojiti 60 kn, a na sam dan koncerta 70 kn.

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno, pratnja morat imati kupljenu ulaznicu. Djeca do 7 godina ulaze besplatno, ali moraju biti u pratnji punoljetne osobe.

eventim.hr

pixabay photo