Skip to content

Otvoren poziv za prijavu filmova na 17. Tabor Film Festival

Međunarodni festival kratkometražnog filma Tabor Film Festival poziva sve autore da prijave svoje filmove na 17. festivalsko izdanje i pridruže se taborskoj filmskoj priči koja će održati od 10. – 13. srpnja 2019. u dvorcu Veliki Tabor u Desiniću.

Na festival se mogu prijaviti filmovi u trajanju do 30 minuta u kategorijama: igrani, dokumentarni, animirani, eksperimentalni film i glazbeni video, a koji su nastali nakon 1. siječnja 2018. godine. Natječaj je otvoren do 15. veljače 2019., a detalje o prijavi možete pronaći na CLICK FOR

Uz otvorene prijave, započela je i prodaja early bird ulaznica. Prošlogodišnje izdanje Tabor Film Festivala ponudilo je obilje kvalitetnih filmova, koncerata, radionica, predavanja, izložbi i nezaboravnog druženja, a za 17. Tabor film festival najpovoljnije festivalske ulaznice Supergrabilice po cijeni od 120 kuna (16€) dostupne su na linku https://www.entrio.hr/event/17-tabor-film-festival-5852 . Informacije o 17. Tabor Film festivalu pratite na stranici eventa.

Festival ima podršku Hrvatskog audiovizualnog centra, a organizator je udruga Gokul uz pomoć Muzeja Hrvatskog Zagorja, Krapinsko-Zagorske Županije, općine Desinić te drugih partnera.

See also  Poziv likovnim umjetnicima za sudjelovanje na slikarskoj koloniji na Plitvičkim jezerima