Skip to content

U Opatiji nova turistička godina počinje uz čašu pjenušca na terasi hotela Kvarner

Tradicionalnom novogodišnjom zdravicom na terasi hotela Kvarner, danas, prvog dana nove godine, točno u 12 sati, Opatija će svojim gostima zaželjeti sretnu novu godinu i zahvaliti im što su upravo Kraljicu Jadrana izabrali za doček 2019. godine.

Na devet jezika, prigodnu čestitku gostima uputit će opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić, direktor Glavnog ureda HTZ-a gdin Kristjan Staničić, direktorica TZG Opatija gđa Suzi Petričić te turistički vodiči. Zajedno s brojnim posjetiteljima nazdravit će pjenušcem iz čaša s ugraviranim poznatim opatijskim motivom – Djevojkom s galebom, koje će gostima ostati na poklon kao jedinstveni suvenir i sjećanje na novogodišnji provod u Opatiji.

Puhački orkestar Lovran izvest će klasični božićno-novogodišnji repertoar, a nakon zdravice, druženje će se nastaviti ispred Umjetničkog paviljona Juraj Šporer uz In Between Band.

Za novogodišnje blagdane u Opatiji otvoreno je 30 hotela, u kojima je novu 2019. dočekalo 4.300 gostiju, pretežito iz Austrije, a slijede domaći gosti te gosti iz Italije, Slovenije i Njemačke. teklic.hr, foto kigo.hr