Skip to content

Na glavnom Trgu Dj Akademija, 4 tenora i Hladno pivo za doček 2019.

Na svim adventskim lokacijama u gradu – na platou Gradec, Zrinjevcu, pozornici ispred HNK i na Europskom trgu – bit će održan prigodni novogodišnji program, dok će glavni doček biti na Trgu bana Jelačića. Zagreb je spreman za doček 2019. godine!

Zagrijavanje za doček Nove godine na Trgu bana Jelačića započet će u 21 i 30 sati uz DJ Akadedmiju koji okupljenima garantiraju pravu zabavu. Mi ćemo se potruditi da 31. bude dobra zabava i pozivamo sve da nam se tom prilikom i pridruže, rekao je osnivač DJ Akademije, Josip Čurković.

Nakon njih u 22:30 sati nastupat će 4 tenora – Đani Stipaničev, Marko Pecotić, Vladimir Garić i Filip Hozjak uz pratnju revijskog orkestra. Velika nam je čast i zadovoljstvo da na ovaj način uđemo u Novu godinu s drugačijim pjesmama, arijama, skladbama, daškom drugačijeg Zagreba, najavio je Stipaničev.

Nakon Dj Akademije i 4 tenora, Staru godinu ispratit će vatromet i tradicionalna Novogodišnja čestitika gradonačelnika Milana Bandića. Valcerom i vatrometom će nas oni animirati i uvesti u Novu godinu. Nakon toga je koncert jednog od najzagrebačkijih bandova koji slavi ujedno i 30.-tu obljetnicu – Hladno pivo, dodao je posebni savjetnik gradonačelnika Tedi Lušetić.

Tako će uz raznoliki glazbeni sadržaj i mlada, ali i starija generacija u Novu godinu zakoračiti u izvrsnoj atmosferi. radio.hrt.hr/radio-sljeme, photo vijesti.rtl.hr

See also  Predstavnici Stranke rada i solidarnosti - Bandić Milan 365 družili se sa Zagrepčanima, dijelili pisanice i pozvali ih da glasuju na EU izborima